Center Holistic / Članki / Zakaj so pri raku nujni probiotiki?

Zakaj so pri raku nujni probiotiki?

Zakaj so pri raku nujni probiotiki?
Deli s prijatelji:

Z raziskavo na univerzi v Michiganu so dokazali, da je črevesno zdravje ključnega pomena pri zdravljenju raka, ne glede na to ali ste se odločili za kemoterapijo in druga invazivna zdravljenja ali ne.

To, da je kemoterapija smrtonosna in da je številka ena vzroka smrti pri raku, je že dolgo znano.

V klinični študiji so avtorji odkrito priznali: “Vse tumorje iz različnih tkiv in organov lahko ubijemo z visokimi odmerki kemoterapij in obsevanj, vendar so metastaze tiste, ki tega pacienta kasneje dejansko ubijejo.”

Kemoterapija je smrtonosna.
Je številka 1 vzroka smrti za bolnike z rakom v Ameriki, stranski učinek pa so na 1. mestu metastaze in še več rakastih celic.

Industrija z rakom mora vsekakor najti način, kako pacienta dolgoročno ozdraviti od raka in ne le za obdobje nekaj let.

(In ja, obstaja razlog, zakaj se večina onkologov nikoli ne bi odločila za kemoterapijo, saj vedo, da dolgoročno ne učinkujejo)

In kakšno vlogo imajo probiotiki?

Probiotiki so ključnega pomena za tvorbo protivnetnega odziva telesa.

Človeško črevesje je prevlečeno s plastjo epiteljskih celic, ki se pri zdravemu človeku regenerirajo na vsake 4 do 5 dni. Do tega pride le z aktivacijo črevesnih matičnih celic.

In od česa je odvisno zdravje teh izvornih celic?

Odvisno je od lokalnega okolja, torej od vsebnosti dobrih črevesnih bakterij.

Če so vaše črevesne bakterije v ravnovesju in jih je dovolj, potem je delovanje in izražanje epitelijskih celic zdravo in normalno.

Če pa imate dobrih črevesnih bakterij premalo, potem se epitelijske celice ne obnavljajo , s tem pa se upočasnijo in zaustavijo vsi regenerativni procesi v telesu.

Tukaj je tudi razlog, zakaj ljudje, ki imajo neuravnoteženo črevesno floro zbolijo za Chronovo bolezen in drugimi vnetnimi črevesnimi obolenji.

Zato so probiotiki ključni in odločilni dejavnik za pravilno delovanje črevesja in da ohranijo ustrezno izražanje genov za celično regeneracijo, ki telesu oz. pacientu dejansko pomaga preživi smrtonosne kemoterapije.

Prehrana, kot sta meso in mlečni izdelki, uničujejo črevesno mikrofloro, kar dejansko povzroči telesno dovzetnost za kemoterapijo.

ANVISA probiotics in food application RDC 241/2018 guidance

Tukaj je tudi razlog, zakaj ljudje, ki uživajo predvsem rastlinsko prehrano, veliko lažje prenesejo kemoterapijo z manj stranskimi učinki in imajo boljšo kri, kot pa tisti ljudje, ki uživajo velike količine predelanega mesa, sira in mrtvih, pasteriziranih mlečnih izdelkov ter škroba in predelanih ogljikovih hidratov.

Tisti, ki uživate veliko predelanih izdelkov, mlečne izdelke in meso, je vaše črevesje polno težko prebavljivih beljakovin in veliko premalo vlaknin. Hrana vam v črevesju gnije od 2 do  5 dni, kar povzroči izločanje strupenih plinov in razmnoževanje  škodljivih bakterij, ki uničujejo zdrave črevesne bakterije, ki varujejo črevesne stene.

To neravnovesje poveča dovzetnost za toksičnost in škodljive posledice kemoterapije ter hkrati zmanjša sposobnost, da bolnik absorbira ključna in potrebna hranila, ki varujejo zdrave celice pred strupenimi učinki kemoterapije.

Na enak način kot kemoterapija, pa delujejo tudi antibiotiki.

To je še posebno zaskrbljujoče, kadar so antibiotiki predpisani bolnikom, ki že prejemajo kemoterapijo.

Medtem ko niti antibiotiki niti kemoterapija neposredno ne ubijejo človeka, pa se to zgodi zaradi kombinacije steriliziranih črevesnih bakterij in visoko toksičnih zdravil, kot je kemoterapija.
No, seveda to v mrliški list ne napišejo, pač pa rečejo, da je bil rak vzroka smrti.

Pa čeprav je dejansko kemoterapija tista, ki ubija in ki je dejansko vzrok večine smrti pri raku.

Zapomnite si, da so kombinacija kemoterapije, antibiotikov in nepravilne prehrane odličen skupek, ki zagotovo ne vodijo v ozdravljenje.

Mnogo pacientov po prvem ciklusu kemoterapije zaradi zelo oslabljenega imunskega sistema in simptomatskih okužb, prejme antibiotik, ki skupaj s kemoterapijo povsem oslabi zdravo črevesno mikrofloro. Sledi novi ciklus kemoterapije, antibiotikov in popolno uničenje epitelijskih celic v črevesju.

Verjetno onkologi niso obveščeni, kako zelo zelo pomembna je zdrava črevesna mikroflora, saj dobre črevesne bakterije bolnikom omogočajo, da njihovo telo zaščiti svoje zdrave celice pred strupeno kemoterapijo.

In prav tako onkologi, vsaj v veliki večini, med kemoterapijo odsvetujejo uporabo kakršnih koli dodatkov, kot so antioksidanti, probiotiki…, z utemeljitvijo, da lahko motijo učinke kemoterapije, ki zaradi tega naj ne bi bila tako učinkovita.

In s takšnim načinom je res kemoterapija tista, ki ubija.

Nove raziskave kažejo, da epitelijske celice v črevesju, če so zdrave in pravilno delujejo, lahko ustvarjajo nove črevesne matične celice, ki preživijo strupeno kemoterapijo.
Te zdrave celice omogočajo naravno proizvodnjo zaščitnih molekul, ki podpirajo in spodbujajo regeneracijo celic.

Probiotiki varujejo in podpirajo črevesne izvorne celice, ki pomagajo bolnikom z rakom preživeti strupeno kemoterapijo.

Onkologi bi ob zdravljenju s kemoterapijo morali upoštevati tveganja ob sočasnem predpisovanju antibiotikov in bolnikom priporočiti tudi nakup dobrih probiotikov.

Prav tako bi bolnikom, pred kemoterapijo, morali svetovati nakup in uporabo probiotikov, saj bi bili tako učinki kemoterapije boljši, negativne posledice pa manjše in blažje, bolnik pa bi se po invazivni toksičnosti hitreje regeneriral in si opomogel.

Priskrbite si zares dobre probiotične bakterije, ki bodo okrepile imunski sistem ter poskrbele za nastajanje novih, zdravih celic.

Viri za tem članku vključujejo:

http: //ns.umich.edu/new/releases/21613-diges …

http: //science.naturalnews.com/2007/2940322 _…

http://science.naturalnews.com/2009/2043215

http://www.naturalnews.com/041449_chemotherapy_probiotics_antibiotics.html#ixzz4LegSA





Izdelki v članku


vitamin-d3-k2-150ml Holistic Vitamin D3 + K2, 150ml 150ml. Za do 120 dni 
(48 ocen)
24,90 € Dodaj v košaricoV košarico
Loading...