Center Holistic / Članki / Namestitev atlasa

Namestitev atlasa

Namestitev atlasa
Deli s prijatelji:

Prvo vretence pod lobanjo, atlas, pri absolutni večini ljudi v svetu zamaknjeno.

Atlas, prvo vratno vretence, je najmanjše od vseh vretenc in po velikost pripada manjšim kostem. V človeškem telesu je dvesto šest kosti; samo v hrbtenici štiriintrideset. Na videz neverjetno, da pri tolikih kosteh posvečamo veliko pozornosti samo eni kosti. Zaradi pomembnosti za življenje in zdravje obstaja izjemna potreba po znanosti o atlasu.

Ljudje so tisočletja poskušali namestiti atlas.

Najpogosteje so sami sebi masirali zatilje, ne vedoč, da si v resnici poskušajo namestiti atlas. Posamezniki so iskali načine, kako bi drugim namestili atlas. V preteklosti ni obstajalo ime za to dejavnost, čeprav je to ena izmed najstarejših človeških aktivnosti. V dvajsetem stoletju je nastalo nekaj imen, vendar nobeno ni postalo znano.

Atlas lahko namestimo samo s HumanUP metodo, zaradi česar mora vsak izvajalec te metode pridobiti dovoljenje za njeno uporabo.

Na tak način se razlikujemo od tistih, ki atlas nenadzorovano premikajo.

Atlasolog je primerno ime. Ta poklic dobimo, ko končamo usposabljanje.

Postati atlasolog je izjemna čast in privilegij, kakor tudi velika odgovornost. Atlasolog je za zdaj neznan poklic. Kmalu bo postal najbolj spoštovan in najplemenitejši, ker pomagamo ljudem pri tistem, kar je najpomembnejše.

Poznamo tudi medicinsko izobražene atlasologe. Usposobljeni atlasologi se ne ukvarjamo z zdravljenjem, ker nismo zdravniki ali mazači.

Tudi oni pridejo k nam na namestitev atlasa. Vse manj je zaupanja v institucije in sistem, ki bi moral omogočiti boljše življenje posamezniku in družbi. V znanost še verjamemo, kar je dodatni razlog za čimprejšnjo ustanovitev znanosti o atlasu.

Tako bo javnost seznanjena, zaradi česa nastajajo težave z zdravjem. Še pomembneje je izvedeti, da obstaja rešitev za težave in bolezni. Za razvoj atlasologije bi morali medicinski strokovnjaki delati znanstvene raziskave. Tako bi nekateri postali slavni.

Atlasologija bo izboljšala zdravje in medicinsko znanost. Sčasoma bo postala najpomembnejše področje medicine, ker je namestitev atlasa najboljša preventiva. Poleg tega mora atlasologija popraviti napake anatomije.

V izboljšanju vašega zdravja bo namestitev prvega vratnega vretenca, atlasa, verjetno eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v vašem življenju.

Damnjan Damnjanović Predsednik združenja HumanUP v Sloveniji

V izboljšanju vašega zdravja bo namestitev prvega vratnega vretenca, atlasa, verjetno eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v vašem življenju. Tega se morda še ne boste zavedeli takoj, vendar sčasoma, skozi leta, se boste lahko v to nedvomno prepričali.
V prvih mesecih po namestitvi atlasa pride do sprememb, ki so znak, da se stanje vašega organizma izboljšuje. Prednost namestitve atlasa je v tem, da ozdravitev po njegovi namestitvi poteka veliko hitreje, kot izguba zdravja, ki je po štiridesetem letu starosti zaradi zamaknjenosti atlasa praviloma zelo hitra.

Ponosen sem, da zdaj sodelujem tudi s Centrom Holistic in kot predsednik slovenskega Združenja HumanUP, ustanovljenega z iskrenimi željami ter blagoslovom idejnega očeta metode namestitve atlasa HumanUP gospoda Predraga Đorđevića iz Srbije, iskreno verjamem, da boste z našo storitvijo več kot zadovoljni.

Zametek uveljavljanja metode namestitve atlasa HumanUP na Slovenskem, sega v avgust leta 2015, ko sem se prvič srečal z gospodom Predragom Đorđevićem v Ljubljani.

Takrat mi je gospod Đorđević nastavil atlas in me sočasno prepričal, da se pridružim humanemu poslanstvu narediti svet bolj zdrav in lepši za življenje!

Ni me bilo treba dolgo prepričevati. Svojo prvo samostojno namestitev atlasa, na katero sem še posebej ponosen, sem izvedel na svoji hčeri Mili, tedaj stari šest let.

Kot oče vsem staršem priporočam preventivni pregled in namestitev atlasa otrokom, kajti v njihovem starostnem obdobju je to veliko lažje in predvsem veliko bolj učinkovito.

S tem se izognejo težavam, ki z leti pričnejo pestiti ali pa že pestijo odrasle. Še posebej je to pomembno pri manj zdravih otrocih in tistih, ki so imeli ali imajo več težav s hrbtenico iz različnih vzrokov, kot so hujši padci, udarci ali posledice prometnih nesreč.

Skratka kdor koli je padel, se udaril, poškodoval ali doživel prometno nesrečo, bi moral preveriti položaj svojega prvega vretenca. V velikem številu primerov se potrdi dejstvo, da je od takrat premaknjeno vretence, in da se je vaše zdravje od takrat le še slabšalo.

Po moji lastni in prvi uspešni namestitvi atlasa hčeri, so sledile tudi druge pozitivne izkušnje namestitve atlasa z metodo HumanUP iz vrst naših zadovoljnih članov.

mag. Damnjan Damnjanović
predsednik združenja HumanUP v Sloveniji

#holistic

Loading...