Center Holistic / Članki / Bioresonanca Ljubljana – zakaj s Holistic.si?

Bioresonanca Ljubljana – zakaj s Holistic.si?

Bioresonanca Ljubljana – zakaj s Holistic.si?
Deli s prijatelji:

Danes je bioresonanca zelo priljubljena metoda odpravljanja številnih težav, od črevesnih in kožnih težav, do alergij, vnetij in drugih resnejših bolezni ter oslabljenega imunskega sistema. Spodaj smo pripravili nasvete za vse, ki prihajate iz Ljubljane in njene okolice. Pravzaprav za vse, ki vas zanima bioresonanca v Ljubljani.

Kaj pravzaprav je bioresonanca?

Bioresonanca je biofizikalna metoda, ki je bila uvedena s strani zdravnika in inžinirja v Nemčiji ( dr F. Morrel in E. Rashe).

Bioresonanca je energetski in informativni vpliv na celice tkiv in organov. Povzroča, da celice spremenijo svoje bolno stanje v idealno stanje zdravega organizma.

Kako poteka bioresonančna terapija na Holistic.si, pri nas (v Ljubljani)?

Človeško telo je zapleten biološki sistem, ki izžareva šibke elektromagnetne impulze, prav tako kot vse v naravi. Ti impulzi urejajo vse ravni človeškega organizma (delovanje celic, tkiv, organov, hormonov…) Ko so procesi impulzov napačni, se to v organizmu kaže v obliki bolezni.

Bioresonanca v našem ljubljanskem centru se vedno začne s podrobno diagnostiko stanja telesa, ki preveri stanje posameznih organov, presežke težkih kovin, bakterij, virusov, gliv in parazitov, pomanjkanje vitaminov in mineralov, delovanje žlez in izločanje hormonov, alergije na hrano, pelode, živalsko dlako in sevanja ter intoleranco na hrano. Prav tako se pokaže vpliv stresa na telo, obremenitve zaradi sevanja in drugi vplivi iz okolja.

bioresonanca ljubljana
Vsaka bioresonanca in bioresonančna terapija se najprej začne s podrobno diagnostiko

Glede na diagnozo se nato nadaljuje s primerno terapijo, ki je odvisna od vsakega posameznika in je usmerjena na patološke procese, ki jih odstranjuje, celice pa spodbuja k optimalnemu delovanju.

Kako dolgo traja bioresonančna terapija?

Sama diagnostika traja od ene do dveh ur, bioresonančna terapija pa okoli 45 minut.

Pri katerih težavah pomaga bioresonanca?

Bioresonanca pomaga resnično za vse sklope težav in bolezni in njeno delovanje daleč presega naše fizično telo, saj deluje na popolnoma drugačni globini.

Pri nas uporabljamo diagnostični aparat, ki meri veliko globje, kot merijo sicer bioresonančni aparati. Na tak način dobimo dejansko stanje telesa in organizma, zelo pomembno pa je to, da bolezenske procese vidimo do kar 5 let pred samim izbruhom simptomov na fizičnem telesu. Vsi procesi se namreč začnejo najprej na energetski ravni in šele nato se pokažejo v obliki bolečin in drugih, z očmi vidnih znakov.

Katere so tiste težave, ki jih bioresonanca lahko odpravi?

 • Vnetja
 • Alergije
 • Hormonske težave
 • Intoleranca na hrano
 • Težave s kožo
 • Kronična obolenja
 • Prekomeren stres
 • Prebavne težave
 • Slab imunski sistem
 • Splošna zakisanost telesa
 • Paraziti in glivice
 • Težave s težo

Za koga je primerna bioresonanca?

Bioresonanca na Holistic.si v Ljubljani je namenjena prav vsem, odraslim, otrokom in starejšim. Vedno pa je najbolje, da nas najprej pokličete ali nam pišete in naša dr. Irena Kranjc vam bo z veseljem svetovala, se z vami pogovorila in vam svetovala, kaj bi bilo za vas najbolje in katera diagnostika bi bila za vas najbolj primerna.

Kako dolgo poteka terapija z bioresonanco?

bioresonančna terapija bolne celice spreminja v zdrave

Čas in potek terapije z bioresnanco je odvisen od starosti pacienta, njegovih zdravstvenih težav in načina življenja. Ker gre za zelo specifične težave je povsem običajen različen in osebi prilagojen potek terapij, pa tudi odzivnost telesa na terapije je pri vsakomur drugačen.

Ali je bioresonanca primerna tudi za alergije?

Raje ne bi uporabila besede zdravljenje, saj gre za terapevtski proces, ko bolne celice spreminjamo v zdrave. Vsekakor pa je bioresonanca Ljubljana zelo priporočljiva za odpravo alergij in se v ta namen zelo veliko in tudi uspešno uporablja.

Ali je bioresonanca primerna za otroke?

Seveda. K nam, na Holistic.si, v Ljubljano, pride zelo veliko otrok. Prednost imajo alergije, ne zaostajajo pa niti pogosta obolenja, slab imunski sistem, bronhialne težave in prebavne motnje. Zelo veliko je alergij na hrano in pelode. Pri otrocih je zelo pomembno, da se med samo bioresonanco udobno in prijetno počutijo, za kar je naša dr. Irena Kranjc zagotovo pravi naslov.

Ali je seneni nahod primeren za bioresonančno terapijo?

Seveda. Seneni nahod je le še ena izmed alergij in z bioresonanco so uspehi zelo dobri.

Ali so na bioresonanci vidne alergije na hrano?

Seveda. Alergije na hrano so zelo pogoste in jih je iz leta v leto več. Na naši bioresonanci v Ljubljani, pa ne vidimo le alergij na hrano, temveč tudi vse tiste pesticide in strupe, ki jih je v telesu največ, vidimo kje se nalagajo in iz kje jih telo največ prejme. Na tak način točno veste, čemu in kateri hrani se morate izogniti, pa ne samo to, veste tudi, kako lahko že storjeno škodo omilite in odpravite. Na tak način se lahko tudi alergij na hrano uspešno rešite, svoje telo pa prečistite in razbremenite vseh strupov, ki se skozi leta nalagajo na organih in v celicah.

Zakaj vam svetujemo, da pridete k nam na bioresonanco?

bioresonanca - program

Zakaj izbrati Holistic.si bioresonanca Ljubljana za prvo izbiro bioresonance?

Pri nas diagnostiko in bioresonanco dela dr. Irena Kranjc, ki je izjemno natančna, strokovna in kredibilna, za seboj ima vrsto let izkušenj in seminarjev ter izobraževanj, ki jih na vsake nekaj mesecev tudi nadgrajuje. Prav tako zares ni vseeno, kdo vam bioresonanco dela.

Pri nas se vam dr. Irena zares posveti, po sami diagnostiki vam poda točne informacije o stanju vašega telesa, o tem katerih hranil vam primanjkuje, katerih težkih kovin, parazitov, bakterij in virusov imate preveč, kakšno je vaše hormonsko stanje, kako delujejo posamezni organi, kakšen vpliv ima na vas stres, na katero prehrano ste intlerantni, na kaj vse ste alergični, kakšen je vas psihološki profil, kakšno je stanje kosti in številne druge stvari, ki vas zanimajo.

Zelo pomembno je tudi, da vse informacije in izvide sproti vidite na ekranu ter jih prav tako na koncu  prejmete v sprintani obliki.

Dr. Irena vam zraven vedno še dodatno spiše vsa priporočila in napotke.

Z aparatom prav tako pregleda kako na vaše telo delujejo določeni vitamini in minerali, pa tudi zdravila, če jih prinesete s sabo.

Prav tako ima naš medicinski diagnostični aparat veliko prednost pred ostalimi, saj je več kot 97% natančen in dejansko pokaže spremembe celic že 5 let preden se le to pokaže na fizičnem telesu, v obliki bolezni. Takšno diagnostiko med drugim uporabljajo na zelo priznani kliniki v Angliji pri otrocih, ko ne vedo točnega vzroka težav  in ne želijo invazivni testiranj in terapij. Prav tako je zelo pomembno, da je aparat proizveden v Nemčiji ter ustreza vsem certifikatom kakovosti, prejel pa je tudi priznanje odličnosti.

Ali ob bioresonanci prejmete jedilnik?

Ob diagnostiki in bioresonanci prejmete navodila o prehrani ter priporočila, kateri hrani se raje izognite in katera je za vas priporočljiva. Če želite pa lahko dobite tudi jedilnik, prilagojen vaši diagnostiki in terapiji.

Ali lahko bioresonanca omili posledice stresa?

Alergije na hrano so na bioresonanci dobro vidne
Alergije na hrano so pri bioresonanci dobro vidne

Seveda. Prekomeren stres je uničevalec našega imunskega sistema, našega hormonskega stanja in stanja ter delovanja vsakega našega organa. Prav tako prekomeren stres močno vpliva na pojav alergij in spodbuja nastanek številnih bolezni. Bioresonanca je metoda, s katerimi vračamo celice nazaj v ravnovesje in s katero zelo uspešno obladujete posledice stresa.

Kaj pa kandida?

Kandida je kvasovka, ki ima v oslabljenem telesu, polnem strupov in odvečnih kislin, odlične pogoje za življenje in razmnoževanje. Z bioresonanco spodbudimo hitro razstrupljanje telesa, s tem pa tudi odstranjujemo presežke vseh vrst parazitov, virusov, gliv in bakterij. Z bioresonanco boste zato veliko hitreje izstradali prerazširjeno kandido, svoje telo pa boste vrnili v optimalno kislinsko-bazično ravnovesje.

Imate vprašanja ali pa se želite naročiti? Preverite več.

#holistic

Loading...