Center Holistic / Izdelki / Čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, Ecos, 500ml
cistilo-za-kopalnico-in-preprecevanje-vodnega-kamna-ecos-500ml

Ecos

Čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, Ecos, 500ml

Kako se izogniti čiščenju vodnega kamna? Enostavno! Z Ecos čistilom za odstranjevanje vodnega kamna, ki poskrbi, da se bo kopalnica vedno bleščala.

>> Celoten opis
(4 ocen)
4,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Preberite komentarje in komentirajte

Opis

S samo nekaj šprici poskrbi, da se milni madeži in ostanki vodnega kamna, sploh ne bodo nabirali. Najprej s čistilom očisti kopalnico, tako da ga poškropiš na umazane predele, (če je kamen zares zasušen pusti čistilo delovati nekaj minut) in obriši s krpo ali gobico. Da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi tuš kabino, kad ali pipo le poškropi in počakaj, da se površina posuši. Po želji pa lahko tudi poplakneš z vodo ali obrišeš – vodni kamen se tako NE BO zasušil in postal bo preteklost!

Pred ponovno uporabo kadi ali tuš kabine le to splakni, da se izogneš drsenju.

Kopalnica bo omamno dišala po sivki obogateni z vonjem čajevca. Čistilo pa se odlično odreže tudi pri čiščenju ostalih kopalniških površin. Od stranišča, kadi, umivalnika.

Izdelek je primeren za vegane in za uporabo pri greznicah.
Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Pakiranje

500ml

Sestavine

Water, Alcohol Denat. (corn-derived ), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Sodium Citrate (plant-based water softener), Sodium Gluconate (plant-derived water softener), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Organic).


(8 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...