Center Holistic / Izdelki / Čistilo za kopalnico in sanitarije, 500ml
cistilo-za-kopalnico-in-sanitarije-500ml

Biopuro

Čistilo za kopalnico in sanitarije, 500ml

Koncentrirano čistilo za kopalnice in sanitarije 3 v 1 globoko očisti, odstranjuje vodni kamen in daje svež vonj, ki še dolgo ostane v prostoru.

>> Celoten opis
(2 ocen)
5,44 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Primerno za čiščenje korit, sanitarne keramike, pipe, ploščice, kadi, tuš kabine in stranišča. Odpravlja neprijeten vonj in temeljito očisti sledi mila in zobne paste. Zelo praktičen s klasično razpršilko. Čistilo je biološko razgradljivo, hipoalergeno (preizkušeni: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testirano.

Biopuro je koncentrirana linija izdelkov za čiščenje doma in pranje perila. Vsi izdelki so popolnoma biorazgradljivi, veganski, ne vsebuje fosfatov, barvil, sintetičnih dišav in so brez parabenov. Ker ne vsebuje kemijskih primesi so koži in okolju prijazni. So tudi hipoalergeni in testirani na nikelj, kobalt in krom. Pakirani so v bio plastiko narejeno iz sladkornega trsa, katera je primerna za recikliranje, s tem pa spoštujemo in varujemo naš planet.

Pakiranje

500ml

Sestavine

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: parfumi.

Opozorilo

Pozor: Povzroča hudo draženje oči. Vsebuje eterično olje lavandina (Lavandula hybrida). Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Ne uporabljajte na marmorju in občutljivih površinah.


(2 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...