Center Holistic / Izdelki / Citronska kislina, 450g
citronska-kislina-450g

Biopuro

Citronska kislina, 450g

Citronska kislina zanesljivo raztaplja vodni kamen in nadomešča naravni mehčalec.

>> Celoten opis
(9 ocen)
5,59 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Ne vsebuje fosfatov in barvil. Nadomesti lahko različne konvencionalne detergente in čistila. Je biološko razgradljiva, hipoalergena (testirana: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testirana.

Biopuro je koncentrirana linija izdelkov za čiščenje doma in pranje perila. Vsi izdelki so popolnoma biorazgradljivi, veganski, ne vsebuje fosfatov, barvil, sintetičnih dišav in so brez parabenov. Ker ne vsebuje kemijskih primesi so koži in okolju prijazni. So tudi hipoalergeni in testirani na nikelj, kobalt in krom. Pakirani so v bio plastiko narejeno iz sladkornega trsa, katera je primerna za recikliranje, s tem pa spoštujemo in varujemo naš planet.

Pakiranje

450g

Sestavine

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: parfumi.

Opozorilo

Pozor: Povzroča hudo draženje oči. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/regionalnimi/nacionalnimi/mednarodnimi predpisi.

Ne uporabljati na marmornih površinah. Ni primerno za zaužitje.


(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...