Center Holistic / Izdelki / Blue Cap Pršilo, 100ml
clue-cap-prsilo-100ml

Blue Cap

Blue Cap Pršilo, 100ml

 Za nego občutljive kože nagnjene k srbenju, luščenju, vnetju in rdečini. Inovativnimi izdelki Blue Cap z molekularno aktiviranim pirokton olaminom umirijo in navlažijo razdraženo, srbečo in občutljivo kožo pri luskavici, atopičnem ter seboroičnem dermatitisu. 

>> Celoten opis
(7 ocen)
25,93 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

 Za nego občutljive kože nagnjene k srbenju, luščenju, vnetju in rdečini.

Inovativnimi izdelki Blue Cap z molekularno aktiviranim pirokton olaminom umirijo in navlažijo razdraženo, srbečo in občutljivo kožo pri luskavici, atopičnem ter seboroičnem dermatitisu. 

Ne vsebujejo kortiokosteroidov!

S tehnologijo molekularne aktivacije pirokton olamina povečamo njegovo biološko učinkovitost in antioksidativno moč, zato je delovanje hitrejše in učinkovitejše, uporaba izdelkov pa kratkotrajnejša.

Pirokton olamin ima dobro protiglivično in protibakterijsko delovanje. Je izredno obstojna sestavina in ne povzroča draženja kože, prav tako preprečuje tudi pojav rdečice in srbenja. 

Pakiranje

100ml

Sestavine

Isopropyl Myristate, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Bisabolol, Polyosorbane 80, Piroctone Olamine, Butane, Tocopheryl Acetate.

Opozorilo

Zelo lahko vnetljiv aerosol! Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju.  Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne vdihuj. Pršilo uporabljaj v dobro prezračenem prostoru! Ne pršiti pri odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Ko uporabljaš pršilo, ne kadi. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna! Hraniti zunaj dosega otrok! Samo za zunanjo uporabo.


(7 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...