Center Holistic / Izdelki / Ekološko karitejevo maslo, 250g
ekolosko-karitejevo-maslo-250g

Fushi

Ekološko karitejevo maslo, 250g

Fushi karitejevo maslo je vrhunske kakovosti in je izjemno vlažilno, razkošno, nerafinirano maslo, ki kožo tudi nahrani in obnovi.

>> Celoten opis
(9 ocen)
17,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Karitejevo maslo je bogato z oleinsko kislino, stearinsko kislino in linolno kislino, ki pomagajo kožo zaščititi in negovati ter jo tudi čudovito zmehčajo in navlažijo. Bogato je tudi z vitamini A, E in F. Vitamin F kožo ščiti predvsem pred škodljivimi UV žarki. Maslo kožo pomlajuje ter zmanjša videz drobnih gubic in gub. Odličen je tudi za suho in izsušeno kožo. Vitamin A in E pomaga pri ohranjanju zdrave kože in las, obenem pa kožo tudi nahranita, negujeta in poskrbita, da je le ta čista in lepa.

Karite deluje skoraj kot čistilo, saj s svojimi čistilnimi sposobnostmi prodre v pore in iz njih odstrani umazanijo in nakopičeno maščobo, da koža lažje diha. Koristne lastnosti kariteja so tudi pomoč pri celjenju ran (anti-bakterijsko) in lajšanje kožnih težav kar prispeva k zdravem in lepem videzu kože na dolgi rok.

Naše karitejevo maslo prihaja iz Gane in je tako naravno, da lahko občasno v maslu vidite vlakna karitejevega oreha, kar je popolnoma normalno za nerafinirano karitejevo maslo. Karite ima svoj specifičen naraven vonj.

 

Pakiranje

250g

Sestavine

Ekološko, hladno stisnjeno, presno, nerafinirano karitejevo maslo.

Ročno nabrano s strani The Yumzaa Women Association.

Fushi ekološko karitejevo maslo je narejeno iz 250g sočnih karitejevih orehov.


(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...