Center Holistic / Izdelki / Ekološko maroško arganovo olje, 100ml
ekolosko-marosko-arganovo-olje-100ml

Fushi

Ekološko maroško arganovo olje, 100ml

Fushi arganovo olje je 100% čisto maroško arganovo olje, hladno stisnjeno iz arganovih jedrc, ki rastejo na drevesih na JZ Maroka, kjer so se ženske skupnosti specializirale za pridobivanje visoko kvalitetnega arganovega olja. Oreščki so nabrani ročno, nato pa sveža jedrca hladno stisnjena v svetlo zlato obarvano olje. Hladno stisnjen, nerafiniran, ekološki.  

>> Celoten opis
(6 ocen)
22,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Olje uvažamo direktno iz ženske kooperativne skupnosti v Maroku in sami polnimo stekleničke v VB. Naše deviško ekološko arganovo olje je pridobljeno iz nepraženih jedrc in je zlato obarvano ter nima močnega okusa. Ima rahlo sladkasto aromo, kar pomeni, da je olje visoko kvalitetno. Oster vonj arganovega olja lahko mnogokrat zasledimo v nižje kakovostnih arganovih oljih. Naše olje je tudi hlado stisnjeno in nerafinirano. Zaradi velikega prodajnega obrata, ki ga imamo z našim arganovim oljem, lahko kupimo večje količine olje in zato tudi nudimo konkurenčno ceno za zelo visoko kakovostno olje.

Ženske kooperativne skupnosti so usmerjene k trajnostnemu podpiranju aragnovega gozda in predstavljajo temelj velikega programa, ki vključuje ponovno pogozdovanje krhkih in še posebej degradiranih nižin, pa tudi izobraževanje žensk na podeželju. Pomembno je, da to olje dobimo pošteno in trajnostno, zato olje kupujemo le od enega, zelo cenjenega pridelovalca.

Izjemne kozmetične in hranilne kvalitete arganovega olja bi težko bile bolj raznolike: olje ima izjemen vlažilen efekt in krepi naravno zaščito kože. Naravno je bogat z vitaminom A in vitaminom E, ščiti pred prostimi radikali in deluje proti drobnim gubicam in gubam. Obenem olje spodbuja cirkulacijo ter obnovo in delovanje celic. Pomirjevalni učinek arganovega olja je neprecenljiv: koža izgleda čvrsta, gladka in zdrava. Uporablja se ga lahko tudi pri štrlečih in suhih laseh ali kot nego za lase.

Arganovo olje je bogato z antioksidanti. Pomaga nevtralizirati proste radikale in pomaga pri bledenju starostnih peg in brazgotin, obenem pa uravnoteži zaščito sebuma in je lahko koristen tudi pri aknasti koži. Bogat z omega6 in rastlinskimi steroli je visoko hranilno olje, podobno kot vitamin E olje.

Pakiranje

100ml

Sestavine

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano arganovo olje.

Ta sveža steklenička olja je bila narejena iz približno 375g – 500g nepraženih jedrc argana.


(6 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...