Center Holistic / Izdelki / Ekološko olje andirobe, 100ml
ekolosko-olje-andirobe-100ml

Fushi

Ekološko olje andirobe, 100ml

Andiroba drevesa najdete v tropskem deževnem gozdu južne in osrednje Amerike. Eno najbolj znanih medicinskih olj amazonskega gozda je stisnjeno iz svetlo rjavih semen Andirobe. Domačini v Amazoniji olje tradicionalno uporabljajo kot repelent proti insektom in kot protibolečinsko olje pri nategnjenih mišicah. Znano je, da brazilsko nogometno moštvo uporablja olje andirobe po vsaki tekmi, za regeneracijo mišic.

>> Celoten opis
(10 ocen)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.

Prosimo, napišite svoj e-mail naslov in ko bo izdelek ponovno na voljo, vas bomo obvestili.

22,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta
Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Andiroba olje pomaga pri celjenju ran in ima antibakterijske lastnosti, pomaga pri regeneraciji kože in preprečuje, da bi se rane, ureznine in odrgnine vnele. Pomirja razdraženo kožo od opeklin in sončnih opeklin, med tem ko lajša bolečine, otekline in srbečico.

Odlično je tudi za pomiritev kože z aknami in mozolji, saj zmanjša vnetja in prepreči bakterijske infekcije. Istočasno obnavlja suho kožo in s tem prepeči, da bi koža proizvajala preveč maščobe in se preveč mastila.

Andiroba olje je znano tudi po tem, da je odlično za suhe in skodrane, tudi afro-karibske lase. Globinsko vlaži in ne masti.

 

Pakiranje

100ml

Sestavine

Ekološko, hladno stisnjeno, nerafinirano olje semen andirobe.


(10 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...