Center Holistic / Izdelki / Elevterokok (sibirski ginseng), 50 ml
elevterokok-sibirski-ginseng-50-ml

Imunofan

Elevterokok (sibirski ginseng), 50 ml

Sibirski ženšen oz. elevtorokok– vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka – poživljajoče naravno krepčilo ob stresih in drugih napetostih, ki pomaga dvigniti vašo energijo!

>> Celoten opis
(2 ocen)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.

Prosimo, napišite svoj e-mail naslov in ko bo izdelek ponovno na voljo, vas bomo obvestili.

16,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta
Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Sibirski ženšen oz. elevterokok– vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka – poživljajoče naravno krepčilo ob stresih in drugih napetostih, ki pomaga dvigniti vašo energijo!

Elevterokok je zelo močno krepčilno zelišče s številnimi pozitivnimi lastnostmi. Sibirski ženšen-elevterokok v kitajskem zeliščarstvu imenujejo wu ji pi, uporablja pa se pri težavah zaradi »hladnih in vlažnih » stanj. Elevterokok prispeva k izboljšanju naravnih obrambnih mehanizmov telesa,podpira koncentracijo in čuječnost, v primeru izčrpanosti in utrujenosti, ter v obdobju po preboleli bolezni prispeva k povečanju energije.

Pakiranje

50ml (1ml=20 kapljic ali 1 stisk priložene pipete)

Sestavine

Vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka  (Eleutherococcus senticosus), etanol 33%.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.


(2 ocen)

Komentarji (2)

Katja
Katja

/

Milena
Milena

Nekaj najboljšega kar smo kdaj imeli. Vsem prijateljem povem, kako odličen izdelek je to. Odkar ga preventivno pijemo. še nihče ni bil bolan. Ostajamo zveste stranke! Lp Milena

Loading...