Center Holistic / Izdelki / Gel za odstranjevanje madežev – belilo, 500ml
gel-za-odstranjevanje-madezev-belilo-500ml

Biopuro

Gel za odstranjevanje madežev – belilo, 500ml

Gel odstranjuje madeže in neprijetne vonjave s tkanin. Omehča in odstrani tudi najtrdovratnejše madeže: omako, vino, trave, čokolade, ličila, znoj, otroška oblačila z madeži … . Idealno za ovratnike, manšete, spodnje perilo in za pranje madežev iz športnih oblačil.

>> Celoten opis
(7 ocen)
6,54 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Detergent je biološko razgradljiv, hipoalergen (preizkušeni: nikelj, kobalt, krom) in dermatološko testiran.

Biopuro je koncentrirana linija izdelkov za čiščenje doma in pranje perila. Vsi izdelki so popolnoma biorazgradljivi, veganski, ne vsebuje fosfatov, barvil, sintetičnih dišav in so brez parabenov. Ker ne vsebuje kemijskih primesi so koži in okolju prijazni. So tudi hipoalergeni in testirani na nikelj, kobalt in krom. Pakirani so v bio plastiko narejeno iz sladkornega trsa, katera je primerna za recikliranje, s tem pa spoštujemo in varujemo naš planet.

Pakiranje

500ml

Sestavine

Vsebuje: vodikov peroksid; žveplova (VI) kislina, mono-C12-16-alkil estri, natrijeve soli.

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – 15%: belila na osnovi kisika; < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi; parfumi

Opozorilo

Nevarno: Povzroča hude poškodbe oči. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


(7 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...