Center Holistic / Izdelki / Glutamin, 500 g
glutamin-500-g

OstroVit

Glutamin, 500 g

L-Glutamin je ena izmed najpomembnejših aminokislin v človeškem telesu in sodeluje pri več metabolnih procesih kot katerakoli druga. Je tudi prekurzor za sintezo glutationa.

>> Celoten opis
(2 ocen)
15,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

L-Glutamin je ena izmed najpomembnejših aminokislin v človeškem telesu in sodeluje pri več metabolnih procesih kot katerakoli druga. Glutamin telo sicer proizvaja samo, vendar pri povečanih potrebah (športniki, poškodbe, nekatere bolezni, …) ali premajhnem vnosu s hrano pride do pomanjkanja. Je izjemnega pomena za močan imunski sistem, za dobro delovanje črevesjapreprečuje razgradnjo mišic in pospešuje regeneracijo. Hkrati tudi povečuje izločanje rastnega hormona, ki nas ohranja mladostne, ter dvigne nivo glutationa v telesu, ki je človekov najmočnejši lastni antioksidant.

Pakiranje

500 g

Sestavine

Sestavine: L-glutamin

Lahko vsebuje sledove mleka (vključno z laktozo), soje, arašidov, sezama, glutena, zelene, gorčice, jajc, lupinarjev, rib.

Sestava:

Aktivne sestavine Na 100 g Na porcijo
L-glutamin 100 g 5000 mg

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


(2 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...