Center Holistic / Izdelki / Gorska smola Mumio – gorski balzam, 10g
gorska-smola-mumio-gorski-balzam-10g

Imunofan

Gorska smola Mumio - gorski balzam, 10g

Prehransko dopolnilo Mumio ali Shilajit je rjavo-črna visokogorska smola z ostrim vonjem, ki se v ajurvedski tradiciji uporablja že več tisoč let.

>> Celoten opis
(5 ocen)
9,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Prehransko dopolnilo Mumio ali Shilajit je rjavo-črna visokogorska smola z ostrim vonjem, ki se v ajurvedi in po tradiciji uporablja že več kot 3000 let. Od nekdaj je bila zelo dragocena surovina, dražja od zlata in so jo lahko uživali le cesarji. Mumio nastaja z interakcijo mikroorganizmov, rastlinskih in živalskih fosiliziranih ostankov ter odgovarjajočih geografskih in klimatskih pogojev. Nahaja se v težko dostopnih gorskih jamah, za katere vedo le redki domačini.

Pakiranje

10g očiščenega 100% naravnega mumio

Sestavine

10g očiščenega 100% naravnega mumio

Shranjevanje

Shranjujte na suhem in temnem mestu s temperaturo do 25 ° C, nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12. leta. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino. Izdelek ni namenjen za neposredno uživanje. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.


(5 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...