Center Holistic / Izdelki / Izvleček staranega česna CoQ10, 60 kapsul
izvlecek-crnega-cesna-coq10-60-kapsul

KYOLIC®

Izvleček staranega česna CoQ10, 60 kapsul

Kombinacija KYOLIC® Formula 1oo, ki je staran izvleček česna, kateri pomaga ohranjati zdravo funkcijo srca, krvnih žil ter normalen nivo holesterola in maščob v krvi, in koencim Q10, kateri je prisoten v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada, zato je zelo priporočen.

>> Celoten opis
(1 ocen)
30,44 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Kyolic® Aged Garlic Extract je izdelan na osnovi 100% organskega česnovih čebulic. Le-te so nato pripravljene z edinstvenim postopkom staranja, s katerim odstranimo neprijetni vonj in skoncentriramo blagodejne komponente, ki jih najdemo le v Kyolic. Česen pripomore k ohranjanju zdrave funkcije srca, krvnih žil in normalnega nivoja holesterola, ter vsebnosti maščob v krvi. Je visoko kvaliteten produkt, podprt z mnogimi znanstvenimi raziskavami. Zato je Kyolic Aged Garlic Extract najboljši česnov prehranski dodatek, ki je trenutno na voljo.

Koencim Q10, kateri je prisoten v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada, zato je zelo priporočen.

Aged Garlic ExtractTM sta leta 1954 razvila Manji Wakunaga in dr. Eugene Schnell. Ekstrakt iz staranega česna je že pet desetletij priljubljen pri uporabniki in je bil glavni predmet več kot 700 znanstvenih raziskav in publikacij. Edinstveni proces staranja Kyolic® česnovih strokov, omogoči, da ekstrakt nima vonja in ne draži sluznice. Kaskada kemijskih reakcij, ki se dogajajo v procesu staranja, poveča tudi vsebnost nekaterih ključnih komponent surovega česna in na ta način poveča njegovo vrednost.  Študije so nakazale, da ekstrakt staranega česna pomembno pomaga pri ohranjanju zdravega srca in ožilja, saj zmanjšuje možnost razvoja dejavnikov tveganja, ki pripeljejo do stanj, kot so ateroskleroza, nastanek plakov v koronalni arteriji, povišan holesterol in homocistein, povišan krvni tlak, oksidativni stres, poslabšanje žilne funkcije in cirkulacije. Ekstrakt staranega česna hkrati tudi pomaga pri ohranjanju zdravega in učinkovitega imunskega sistema, ohranja zdravo funkcijo jeter in živčnih celic.

Pakiranje

60 kapsul

 

*Slika je simbolična

Sestavine

VSEBNOST DNEVNEGA ODMERKA

2 kapsuli na dan

Učinkovina Vsebnost
Staran izvleček česna

Koencim Q10

600 mg

60 mg

Druge sestavine: mikrokristalinična celuloza, sirotka v prahu, magnezijeva sol maščobnih kislin rastlinskega izvora.

Sestavine kapsule: želatin, pšenica, magnezijev stearat (rastlinski vir).

Ne vsebuje: natrij, konzervansi, sladkor, gluten, umetna barvila in ojačevalci okusa.

Sirotke je pridobljena iz mleka.

Shranjevanje

Hraniti zaprto v hladnem, suhem prostoru in nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.


(1 ocen)

Komentarji (1)

Marja
Marja

-

Loading...