Center Holistic / Izdelki / Koncentrirani česen, 90 tablet
koncentrirani-cesen-natures-aid-90-tablet

Natures Aid

Koncentrirani česen, 90 tablet

Zaradi intenzivnega vonja in pekočega občutka česen mnogim ni všeč in se ga zato v prehrani izogibajo. Ker je česen koristen, se ga lahko uživa v obliki česnovih tablet.

>> Celoten opis
(9 ocen)
12,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Če se česen zdrobi, ima intenziven značilen vonj, za kar so odgovorne fitokemikalije (žveplove spojine), ki jih vsebuje. Ravno zaradi intenzivnega vonja in pekočega občutka česen mnogim ni všeč in se ga zato v prehrani izogibajo. Ker je česen koristen, je idealno, da se ga uživa v obliki česnovih tablet.

Pakiranje

90 tablet

Sestavine

Česnov prah z odstranjenim vonjem, mikrokristalna celuloza, di-kalcijev fosfat, prevleka tablete (hidroksi propil metil celuloza, kalcijev karbonat, glicerin), sredstva proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat rastlinskega izvora).
 
Sestava: vsaka tableta zagotovi: 2000 µg alicina (zagotovi 2020 µg tiosulfinatov), 4000 µg aliina, 1600 µg gama glutamicisteinov, 1300 µg žvepla.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...