Center Holistic / Izdelki / Magnezij + B6 in izvleček melise
magnezij-b6-in-izvlecek-melise

Terezia

Magnezij + B6 in izvleček melise

Kombinacija magnezija iz naravnega vira Aquamina (iz alg Lithothamnion calcareum, ki rastejo v odročnih delih oceana ob islandski obali) in vitamina B6 z meliso je primerna za vse, ki so izpostavljeni povečanemu stresu.

>> Celoten opis
(5 ocen)
12,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Kombinacija magnezija iz naravnega vira Aquamina (iz alg Lithothamnion calcareum, ki rastejo v odročnih delih oceana ob islandski obali) in vitamina B6 z meliso je primerna za vse, ki so izpostavljeni povečanemu stresu. Magnezij blagodejno vpliva na mišično aktivnost, sprošča napetost, v kombinaciji z vitaminom B6 in meliso blagodejno vpliva na živčni sistem, zlasti pri utrujenosti in izčrpanosti, ter pospešuje regeneracijo. Vitamin B6 je pomemben za imunski sistem, spodbuja normalno sintezo cisteina in presnovo homocisteina ter spodbuja normalno presnovo beljakovin in glikogena. Melisa pomaga zmanjšati napetost. Sinergično delovanje sestavin omogoča odlično absorpcijo v organizmu in prispeva k izboljšanju duševnega in fizičnega počutja. Primerno za bolnike s celiakijo (gluten <5,0).

Pakiranje

30 kapsul (20,3g), prehransko dopolnilo

Sestavine

Sestava (1 kapsula): Aquamin (Lithothamnion calcareum) – naravni vir magnezija (magnezijev hidroksid)  – 168,7mg, izvleček melise (Melissa officinalis) – 50mg, vitamin B6 – piridoksin hidroklorid  – 1,4mg . Želatinasta ovojnica kapsule.

Shranjevanje

Shranjujte na suhem mestu pod 25 ° C. Kapsulo uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja. Primerno za brezglutensko dieto. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Hraniti izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ni nadomestilo za raznoliko prehrano.


(5 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...