Center Holistic / Izdelki / Malavit – naravno higienično sredstvo za nego ustne votline, 30ml
malavit-naravno-higienicno-sredstvo-za-nego-ustne-votline-30ml

Imunofan

Malavit – naravno higienično sredstvo za nego ustne votline, 30ml

Edinstveni naravni antiseptik Malavit je bil ustvarjen v Altaju pred več kot 25 leti in v tem času je prejel priznanja ne samo v Rusiji, temveč tudi v mnogih državah sveta.

>> Celoten opis
(2 ocen)
13,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Edinstveno naravno higienično sredstvo Malavit je bil ustvarjen v Altaju pred več kot 25 leti in v tem času je prejel priznanja ne samo v Rusiji, temveč tudi v mnogih državah sveta. Tvorec Malavita je Dvornikov Viktor Mironovič – doktor biologije, profesor medicine, član Ruske akademije znanosti, dobitnik številnih nagrad in priznanj v Rusiji in drugih državah.

Ne vsebuje etanola, barv, parabenov, konzervansov in proizvodov gensko spremenjenih organizmov.

Pakiranje

30ml

Sestavine

Aqua, glycerin, lactic acid, copper carbonate hydroxide, coper sulfate, xanthan gum, pinus sibirica resin, betula alba bud extract, pinus sylvestris bud extract, quercus robur bark extract, shalajit, stone oil, inonotus obliquus extract, inula helenium extract, taraxacum officinale extract, calendula officinalis extract, mentha piperita extract, thymus serpillum extract, tussilago farfara flower/leaf extract, chamomilla recutita extract, acorus calamus extract, salvia officinalis extract, helichrysum arenarium extract, echinacea purpurea extract, plantago major leaf extract, chelidonium majus extract.

Shranjevanje

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.


(2 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...