Center Holistic / Izdelki / Naravno čistilo za leseno pohištvo, Ecos, 500ml
naravno-cistilo-za-leseno-pohistvo-ecos-500ml

Ecos

Naravno čistilo za leseno pohištvo, Ecos, 500ml

Tudi naše pohištvo kdaj pa kdaj potrebuje osvežitev. To mu lahko privoščiš z ECOS naravnim, netoksičnim čistilom za leseno pohištvo, ki je namenjeno osvežitvi in poliranju pohištva.

>> Celoten opis
(8 ocen)
5,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Čistilo je okolju in pohištvu prijazno, narejeno je iz oljčnega in pomarančnega olja. Samo pošpričaj in obriši s čisto krpo. Učinkovito očisti, polepša in ščiti les, iverne površine in vinilne površine.
Obnavlja in ohranja vse lesene premaze, odstrani prstne odtise, sledi in umazanijo –  idealen je za naraven les, zato ga moraš preizkusiti!
Izdelek je primeren za vegane.
Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Pakiranje

500ml

Sestavine

Water, Plant-Based Surfactant (5-15% non-ionic), Oleic Acid (plant-based solubilizing agent), Olive Oil (plant-based oil), Sweet Orange Oil (contains EU allergen: limonene), Glyceryl Stearate (plant-based thickener), Cetyl Alcohol (plant-based emulsifier), Phenoxyethanol (preservative), Carnauba Wax (plant-based wax), Methylisothiazolinone (preservative).


(7 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...