Center Holistic / Izdelki / Olje sibirske cedre – 100%, hladno stiskano, 100ml
olje-sibirske-cedre-100-hladno-stiskano-100ml

Fitosibir

Olje sibirske cedre – 100%, hladno stiskano, 100ml

Cedrino olje z Altaja je olje najvišje kakovosti, saj se proizvaja s hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov, nabranih na odročnih območjih sibirske tajge. Tako pridobivajo najbolj kvalitetno olje, kar ohranja njegovo naravno moč, okus in aromo.

>> Celoten opis
(10 ocen)
19,80 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Cedrino olje z Altaja je olje najvišje kakovosti, saj se proizvaja s hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov, nabranih na odročnih območjih sibirske tajge. Tako pridobivajo najbolj kvalitetno olje, kar ohranja njegovo naravno moč, okus in aromo. Cedrino olje je bogato z vitaminom E, saj ga vsebuje 5-krat več kot oljčno olje, kar pozitivno vpliva na reproduktivni sistem, normalizira hormone, znatno upočasni proces staranja celic in ščiti telo pred učinki prostih radikalov. Cedrino olje vsebuje redko nastajajočo gama-linolensko kislino. Le ta ima protivnetni učinek, zmanjša raven “slabega” holesterola v krvi, pospešuje razgradnjo maščob in pomaga odpravljati prekomerno telesno težo.
Posebno dodano vrednost v olju predstavlja kompleks maščobnih kislin Omega-6 in Omega-3, ki se v telesu ne sintetizirajo, zato jih moramo zaužiti. Imajo pozitiven vpliv na strukturo sten krvnih žil in aktivno sodelujejo pri sintezi različnih hormonov, s tem ohranjajo vašo mladost in vitalnost.

Pakiranje

100ml

Sestavine

100% hladno stiskano cedrino olje (Pinus Sibirica) brez dodatkov.

Shranjevanje

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Lahko vsebuje sledi orehov in sezamovih semen. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.


(10 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...