Center Holistic / Izdelki / Paket: HVALEŽNOST
paket-hvaleznost

Holistic + Skinfairytale

Paket: HVALEŽNOST

Paket sestavlja naša dva tekoča vitamina Cink + B12, skupaj z Serrapeptase in za dodatek še Skinfairytale Atopic Lotion za kanček razvajanja.

>> Celoten opis
(6 ocen) Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Cink

Cink poznamo tudi kot supermineral. Poleg tega, da krepi imunski sistem, skrbi tudi za zdravje možganov, normalen razvoj organizma in reprodukcijo. Jemanje cinka se priporoča vsem, tako ženskam kot moškim. Moškim celo bolj, saj je zanje priporočen dnevni vnos večji; 10 mg v primerjavi z ženskami, ki potrebujejo 7 mg cinka na dan.

Vitamin B12

Vitamin B12, ki ga poznamo tudi pod imenom kobalamin, ima pomembno vlogo pri številnih procesih v telesu. Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, saj pripomore k pravilnemu delovanju živčnega sistema. Če opazite, da ste pogosto utrujeni, je to lahko eden izmed znakov pomanjkanja viramina B.

Serrapeptase

Encim serrapaptaza je odločilen za razgradnjo velikih belajkovinskih molekul, na manjše aminokisline.

Encimi so spojine, od katerih je odvisna prebava, presnova in absorpcija hranil. Npr. v ustih ter skozi želodec in trebušno slinavko, encimi vplivajo in skrbijo za razgradnjo sladkorja, maščob in beljakovin, ki jih zaužijemo, na manjše mikro delce, ki jih naše telo lahko absorbira.

Vendar serrapaptaza encimi počnejo mnogo več, kot le to. Encimi so nujno potrebni za naše zdravje, za dobro delovanje imunskega sistema, za zaščito pred bakterijami, za nadzor nad vnetji ter za ohranjanje telesa v vrhunski formi.

Atopic Lotion

Namenjen je negi občutljive, suhe, k srbečici in alergijam nagnjene kože. Še posebej je primeren za nego kože nagnjene k dermatitisu in drugim kožnim spremembam. Izdelek kožo navlaži in pomiri.


(6 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...