Center Holistic / Izdelki / Paket: SPOŠTOVANJE
paket-spostovanje

Holistic + Skinfairytale

Paket: SPOŠTOVANJE

Paket sestavlja naša dva tekoča vitamina Železo + Kurkumin, naše zdrave maščobe Super Omega3 in Skinfairytale krema Calm down za rahlo pomiritev.

>> Celoten opis
(9 ocen) Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Tekoče železo, 250ml

Zdrava kri, zdravo telo

Železo odlično učinkuje na nastajanje rdečih krvničk in hemoglobina, ki sta velikega pomena za dobro krvno sliko. Posledično ima železo pomembno vlogo pri prenosu kisika v telesu, ki vpliva na celotno počutje:

  1. višji nivo energije
  2. kognitivne funkcije (spomin, pozornost, govor …)
  3. zmanjšanje utrujenosti

Železo in še 5 dodatnih vitaminov

Za še boljši učinek je tekočemu železu dodanih pet vitaminov: C, B6, B12, tiamin in riboflavin. Pripomorejo k boljši absorpciji in presnovi železa v telesu. Vsa hranila v prehranskem dopolnilu so raztopljena, da jih telo v primerjavi s tabletami in kapsulami lažje vsrka.

Kurkumin C3 complex

Kurkumin C3 je patentirana oblika micelarnega kurkumina, s 100% višjo biorazpoložljivostjo, s hitrejšo absorpcijo ter s počasnejšim sproščanjem.

Vsebnost te patentne oblike kurkumina C3 je 6,25mg, zato je realen zaužitek Kurkumina C3 kar 625mg , torej 100 krat več od navadnega kurkumina

Kurkumin C3 je najpomembnejši raziskan naravni protivnetni antioksidant z različnimi koristmi za zdravje in je zlati standard za izvlečke kurkume.
Zaradi svoje učinkovitosti in varnosti je C3 Kurkumin patentirana oblika, saj je mešanica kurkuminoidov, ne samo kurkumina – kurkumin plus demetoksikurkumin + bisd metoksi kurkumin in vsebuje najmanj 95 % kurkuminoidov.

Super Omega 3, 100 kapsul

  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida
  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca

Krema za nego kože v času suhega kašlja in nespečnosti.

CalmDown je naravna mešanica masel, olj ter eteričnih olj. Izdelek je posebej primeren za nego kože v času prehladov in zmanjšane imunske odpornosti.

(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...