Center Holistic / Izdelki / Pegasti badelj z gobami reiši, 60 kapsul
pegasti-badelj-z-gobami-reisi-60-kapsul

Terezia

Pegasti badelj z gobami reiši, 60 kapsul

Iz semen, stebla in listov pegastega badlja se pridobivajo aktivne snovi silimarini, ki pripomorejo k naravni regeneraciji jeter in žolča, hkrati pa prispevajo k normalni presnovi maščob. Reiši gobe naravno podpirajo imunski sistem, jetra, dihala, ožilje in možgane.

>> Celoten opis
(1 ocen)
14,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Pegasti badelj je rastlina z vijoličnimi cvetovi, ki spada v družino Asteraceae. Iz njegovih semen, stebla in listov se pridobivajo aktivne snovi silimarini. Silimarini pripomorejo k naravni regeneraciji jeter in žolča, hkrati pa prispevajo k normalni presnovi maščob. Reiši gobe (orig. reishi) so zaradi najrazličnejših snovi izjemno koristne za zdravje ljudi. Reiši naravno podpira imunski sistem, jetra, dihala, ožilje in možgane . V tradicionalni vzhodni medicini so ljudje medicinsko gobo Reiši uporabljali za lajšanje številnih težav. Ta »super goba« je poznana kot kitajski simbol zdravja. Imenujemo jo tudi Ganoderma ali Svetlikava pološčenka in se že tisočletja uporablja za krepitev organizma. Reiši goba vsebuje visokokakovostne polisaharide in triterpene ter je bogata z vitamini in minerali.

Pakiranje

60 kapsul

Sestavine

1 kapsula vsebuje 200 mg mešanice pegastega badlja in gob reiši (60mg sušenega pegastega badlja v prahu-Silbyum marianum, 40mg ekstrakta pegastega badlja, 75mg čistega prahu iz celotne reiši gobe -Ganoderma lucidum brez aditivov, 25mg sušenih plodov robide –Sambucus nigra)in vsebuje  31 ± 2 mg silimarina ter 16.60 mg ß-glukanov ± 0,6%. Ovoj kapsule: želatina.

Shranjevanje

Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule.

Opozorilo

Pegasti badelj z gobami reiši je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Primerno za dieto brez glutena, vegetarijance in vegane. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.


(1 ocen)

Komentarji (1)

Karmen
Karmen

Zadovoljna

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...