Center Holistic / Izdelki / Polnovreden vitamin A, 60 kapsul
polnovreden-vitamin-a-60-kapsul

Fushi

Polnovreden vitamin A, 60 kapsul

Fushi polnovredni vitamini so zasnovani tako, da izboljšajo biorazpoložljivost in absrobcijo prehranskega dopolnila v telesu.

>> Celoten opis
(3 ocen)
14,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Narava je ustvarila živila, ki vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in fitokemikalij, ki delujejo v sinergiji. Z združevanjem hranil in polnovrednih živil v prahu smo dosegli, da jih naše telo bolje prepozna in absorbira, kar zmanjša potrebo po visokih odmerkih.

Vitamin A je v maščobi topen vitamin, ki se nahaja le v živalskih proizvodih. Vitamin A je možno predozirati, ker se shranjuje v telesu, zato se v našem prehranskem dopolnilu nahaja beta karoten, ki je pro-vitamin, kar pomeni, da ga naše telo samo pretvori v aktivno obliko vitamina A, ko ga potrebuje oz. kadar je to potrebno.

Poleg tega beta karoten zagotavlja tudi druge prednosti, kot je npr. antioksidantno delovanje. Mi smo beta karoten kombinirali s korenčkom in ohrovtom v prahu, da smo še povečali  njegovo antioksidantno moč in podprli telo pri nevtralizaciji prostih radikalov.

Vitamin A ima v telesu veliko pomembnih funkcij. Pomaga uravnavati delovanje imunskega sistema, saj podpira aktivacijo in inaktivacijo imunskega sistema, kadar je to potrebno.

Znano je, da uživanje korenja podpira boljši vid, saj je korenje dober vir beta karotena. To je res, kajti naše oči potrebujejo vitamin A za pravilno delovanje, še posebej za vid v pridušeni ali zatemnjeni svetlobi.

Vitamin A podpira tudi zdravo delitev celic in komunikacijo med celicami. To lahko pomaga pri preprečevanju nekaterih bolezni in je zelo pomembno tudi za rast in razvoj. Poleg tega imata korenje in ohrovt tudi veliko drugih hranil, antioksidantov, fitokemikalij in vlaknin, ki so pomembne za splošno zdravje in dobro počutje.

Ohrovt vsebuje tudi veliko klorofila, ki pomaga očistiti in alkalizirati telo.

Vitamin A je pomemben za:

– zaščito celic pred oksidativnimi poškodbami

– normalno delovanje imunskega sistema

– boljši vid pri zatemnjeni svetlobi

– normalno rast in diferenciacijo celic

– zdrav reproduktivni proces

Fushi linija polnovrednih vitaminov je posebej zasnovana za izboljšanje biološke razpoložljivosti in absorbcije prehranskih dopolnil v telesu. Narava je ustvarila živila, ki vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in fitokemikalij, ki delujejo v sinergiji. Z združevanjem hranil in polnovrednih živil v prahu smo dosegli, da jih naše telo bolje prepozna in absorbira, kar zmanjša potrebo po visokih odmerkih.

Ne vsebuje:

Polnil, veziv, glutena, pšenice, laktoze, konzervansov, umetnih barvil, kvasa, sladkorja, ni testirano na živalih.

 

Pakiranje

60 kapsul

Sestavine

1 kapsula  % EU NRV  2 kapsuli  % EU NRV
Vitamin A (beta karoten)  127mg 187.5 254mg 375
Ohrovt v prahu  75mg 150mg
Korenček v prahu  200mg 400mg

Vsaka kapsula zagotavlja naravni beta karoten (iz Dunalielaa salina mikro alge), ki ustreza 1500mcg vitamina A (187% NRV), v osnovi korenja in ohrovta v prahu.

Opozorilo

Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Ni primerno za nosečnice in doječe matere.


(3 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...