Center Holistic / Izdelki / Popolno vegansko omega olje, 100ml
popolno-vegansko-omega-olje-100ml

Fushi

Popolno vegansko omega olje, 100ml

Fushi sveže stisnjeno ekološko, deviško omega olje je edinstvena mešanica esencialnih maščobnih kislin, ki jih naše telo potrebuje za delovanje.

>> Celoten opis
(5 ocen)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.

Prosimo, napišite svoj e-mail naslov in ko bo izdelek ponovno na voljo, vas bomo obvestili.

28,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta
Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Naše inovativno Omega olje vsebuje mešanico ekoloških, hladno stisnjenih olj, kot so olje figovih semen, olje makovih semen, olje bučnih semen, olje iz alg, olje granatnega jabolka, olje rakitovca, olje lanenih semen in avokadovo volje. Ta mešanica vam bo zagotovila popoln spekter Omega- 3, 5, 6, 7 in 9 maščobnih kislin.

Esencialne maščobne kisline kot so alfa linolna in linolenska kislina (Omega-3) so ključne za zdravje ljudi in jih naše telo ne more izdelati samo, zato jih moramo v telo vnesti s prehrano. Potrebujemo jih za zdravje in optimalno vitalnost. Esencialne maščobne kisline so pomembne tudi zdravje in razvoj možganov, srca, zmanjšanje vnetij, izboljšanje kognitivnih funkcij in proti bolečinam v sklepih.

Fushi sveže stisnjena Veganska mešanica Omega olj je popoln vir esencialnih maščobnih kislin za vegane in vegetarijance (ter tudi vse ostale). Omega-3 maščobne kisline iz rastlinskih virov, kot je laneno seme, se bolj učinkovito metabolizirajo kot je bilo prvotno mišljeno, in so lahko bolj koristne kot dolgo verižne Omega-3, ki jih najdemo v ribah. Dodaten plus pa so okoljevarstvene in etične koristi uživanja rastlinskih Omega maščob, saj le te nudijo okolju prijazen vir maščob v nasprotju z Omega-3 maščobami iz rib, ki so povezane z gojenjem rib v ribogojnicah in lovljenjem rib iz oceanov.

Fushi sveže stisnjena Veganska popolna Omega mešanica je hladno stisnjena, sveža in narejena v majhnih serijah.

Fushi sveže stisnjena Veganska popolna Omega mešanica je pomembna za:

– Omega 3 so kjučne za razvoj in rast možganov pri dojenčkih in pomagajo k boljši kognitivni funkciji

– Omega maščobe zmanjšajo vnetja v telesu in Omega 3 maščobe pozitivno vplivajo na mentalno zdravje

– Esencialne maščobne kisline delujejo koristno na zdravje srca

– GLA maščobe pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih in pri zakrčenih, trdih sklepih

– Naša mešanica vsebuje tudi redek vir Omega 5 maščobnih kislin in punicinske kisline, pridobljene iz olja semen granatnega jabolka, ki je eden najmočnejših virov antioksidantov in je naravni fitoestrogen

– Naše olje vsebuje tudi DHA, Omega 3 maščobno kislino, ki predstavlja 97% Omega 3 maščobe z možganih

Ne vsebuje glutena, laktoze, sladkorja, soje, mleka, GSO, heksana, pesticidov, herbicidov, umetnih barvil, aditivov ali konzervansov

Pakiranje

100ml

Sestavine

Fig Oil (Ficus carica)+, Poppy Oil (Papaver somniferum)+, Pumpkin Oil (Cucurbita pepo)+, Algae Oil (Chlorophyta)+*, Pomegranate Oil (Punica granatum)+*, Sea Buckthorn Oil (Hippophae rhamnoides)+*, Flax Oil (Linum usitatissimum)+*, Hemp Oil (Cannabis sativa)+*, Avocado Oil (Persea americana)+*.

* Certified Organic Oils
+ Fushi Fresh Pressed ® oils, organic, virgin cold pressed & fresh from harvest


(5 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

#holistic

Loading...