Center Holistic / Izdelki / Sladki Pelin – Pel1n, 50ml
sladki-pel1n-50ml

Herbify

Sladki Pelin - Pel1n, 50ml

Pel1n - ekstrakt sladkega pelina je pridobljen po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik), ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za telo koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

>> Celoten opis
(3 ocen)
35,99 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je pridobljen po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik), ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za telo koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

Pakiranje

50ml, steklenička

Sestavine

Sestavine:

  • kvantificirani CO₂ ekstrakt lista sladkega pelina. Ena kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO₂ ekstrakta lista sladkega pelina (Artemisia  Annua L., folium) (ekvivalentno 150-200 mg posušenega lista sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina.
    Ekstrakcijsko topilo: superkritični CO₂.
  • 100-% rafinirano sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje.

Sestavine (INCI): Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Artemisia Annua Extract

Shranjevanje

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Opozorilo

Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.

Izdelek ni namenjen uživanju. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Izdelek ni namenjen preprečevanju ali zdravljenju bolezni in bolezenskih stanj.


(3 ocen)

Komentarji (3)

Ptuj
Janja

Odličen izdelek.

Simona
Simona

odličen

Valerija
Valerija

Najboljša zadeva

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...