Center Holistic / Izdelki / Sladki Pelin, 50ml
sladki-pelin-herbify-50ml

Herbify

Sladki Pelin, 50ml

Sladki pelin - naravni ekstrakt slovenskega porekla. Brez vsebnosti alkohola. Kakovost izdelkov Pel1n je pred prodajo preverjena v analiznih laboratorijih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano in Fakultete za farmacijo Kvantificirani COekstrakt sladkega pelina

>> Celoten opis
(6 ocen) Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Pel1n vsebuje ekstrakt sladkega pelina pridobljenega po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik)ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje

Nosilno olje za Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje, ima nevtralen vonj in okus ter je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

Pakiranje

50ml, steklenička

Sestavine

en odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO2ekstrakta lista in cvetnega brsta sladkega pelina (ekvivalentno 150,0-200,0 mg posušenega lista in cvetnega brsta sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina.

100-% jedilno sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje.

CO2 ekstrakt sladkega pelina vsebuje kopico koristnih snovi, saj gre za popolni ekstrakt (vsebuje vse koristne snovi iz rastline), zaradi česar ga je nemogoče primerjati s kapsulami, ki vsebujejo izoliran artemizinin, ki v telesu izredno hitro razpada.

Shranjevanje

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Opozorilo

Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let.


(6 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...