Center Holistic / Izdelki / Spirulina “chips”, 75g
spirulina-chips-75g

Holistic

Spirulina "chips", 75g

Spirulina »chips« Spirulina je modro-zelena alga in spada v rod modrozelenih cepljivk. Ime je dobila po svoji spiralni fizični obliki.

>> Celoten opis
(4 ocen)
15,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Spirulina je modro-zelena alga in spada v rod modrozelenih cepljivk. Ime je dobila po svoji spiralni fizični obliki. Je produkt nove generacije, saj je v svoji obliki povsem drugačna od do sedaj poznanih. Gre za kosmiče spiruline, ki pred pakiranjem niso mleti in tako ne dopuščajo dodajanje drugih primesi. Zaradi svoje strnjene oblike zadrži več hranil kot enak produkt mlet v prah. Produkt je evropskega porekla, pridelan na grškem otoku Kreta. Zaradi veliko sončnih dni je spirulina sušena izključno na soncu. Primerna je za smoothije, mešanje z vodo ali čajem, dekoracije zelenjavnih kremnih juh ali drugih jedi, kot posip za solate.

Pakiranje

75g

Sestavine

Spirulina v kosmičih: beljakovine 65.1g/100g, B2 3.38mg/kg, B12 30nanogr/kg, D 2.28mg/kg, K1 2.31mg/kg, B12 90nanogr/kg, KLOROFIL  486mg/kg, FIKOCIANIN 3.4g/kg, Betakaroten 164mg/kg, Antioksidant Superoksid dismutaza 568 enot/kg;

Shranjevanje

Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C


(4 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...