Center Holistic / Izdelki / Super Stars Omega-3 kapljice za otroke (z Vitaminom D3), 150 ml
super-stars-omega-3-kapljice-za-otroke-z-vitaminom-d3-150-ml

Natures aid

Super Stars Omega-3 kapljice za otroke (z Vitaminom D3), 150 ml

Super Stars Omega-3 je prijetna tekočina z okusom limone, ki vsebuje 825 mg EPA in 550 mg DHA na 5 ml odmerka ter 10 µg (400iu) vitamina D3.

>> Celoten opis
(1 ocen)
13,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Super Stars Omega-3 je prijetna tekočina z okusom limone, ki vsebuje 825 mg EPA in 550 mg DHA na 5 ml odmerka ter 10 µg (400iu) vitamina D3.

EPA in DHA sta dve pomembni maščobni kislini omega-3, ki imata v telesu ključno vlogo: EPA prispeva k ohranjanju zdravega srca, DHA pa k ohranjanju zdravega srca ter k zdravim možganom in normalnemu vidu. Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih, za normalno delovanje imunskega sistema in za ohranjanje zdravih zob.

Super Stars Omega-3 tekočina je 100-odstotno brez dodanega sladkorja in ne vsebuje umetnih arom, konzervansov ali barvil.

 

Garancija čistosti
Ribe, uporabljene v Natures Aid® DHA kapljicah za otroke so polenovka, trska in vahnja iz najčistejših vod Arktičnega oceana in so certificirane s strani odbora Marine Stewardship Council (MSC), ki potrošnikom zagotavlja garancijo trajnostnega pridobivanja in popolne sledljivosti. Ribje olje je bilo molekularno destilirano, da so odstranjene vse težke kovine, vključno z živim srebrom, dioksini in PCB za popolno čistost.

Pakiranje

150ml

Sestavine

Čisto ribje olje, antioksidanti (mešani tokoferoli), aroma (naravna limonina aroma), Vitamin D3 olje (srednje-verižni trigliceridi, kolekalciferol, D-alfa tokoferol).

Informacija o alergenih: vsebuje ribe (zgoraj poudarjeno).

Sestava: 5 ml zagotovi: vitamin D3 10 mcg (200% PDV*); 1605 mg omega-3 maščobnih kislin, od tega 825 mg EPA in 550 DHA.


PDV = Priporočen dnevni vnos.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja.


(1 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...