Center Holistic / Izdelki / Ubiquinol 100mg, 60 kapsul
ubiquinol-60-kapsul

Now

Ubiquinol 100mg, 60 kapsul

Originalna Kaneka Ubiquinol formula, ki zagotavlja visoko biološko vrednost izdelka. Ubiquinol je reducirana in aktivna oblika koencima Q10, z visoko stopnjo absorbcije in biorazpoložljivosti.

>> Celoten opis
(3 ocen)
69,75 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Koencim Q10 se nahaja v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada.

Pripravku je dodan tudi D-limonen, ki še izboljša topnost in absorbcijo v črevesju in s tem zagotovi večjo biološko vrednost pripravka.

CoQH-CF™ je blagovna znamka tovarne Soft Gel Tehnologies, Inc., Kaneka QH™ pa je zaščitena blagovna znamka Kaneka družbe.

Pakiranje

60 kapsul

Sestavine

Sestava: 1 kapsula
Ubikinol (Kaneka Ubiquinol™) (reducirana oblika koencima Q10) 100 mg

 

Srednjeverižni trigliceridi (MCT olje iz kokosovega in palminovega olja), mehka kapsula (želatina, glicerol, rožič, voda), koencim Q10 (reducirana oblika – ubikinol: Kaneka Ubiquinol™), stabilizator: rumeni čebelji vosek.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Opozorilo

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.


(3 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...