Center Holistic / Izdelki / Vitamin B15 Memory s kurkumo, 60 kapsul
vitamin-b15-memory-s-kurkumo-60-kapsul

Terezia

Vitamin B15 Memory s kurkumo, 60 kapsul

Edinstven izdelek, ki vsebuje gobo resasti bradovec (Hericium erinaceus) in štiri rastline (ginko biloba, kurkuma, rožni koren in brahmi) in vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki. Ima koristne učinke, ki povečujejo spomin, koncentracijo, kognitivne funkcije in je primeren za vsakogar, ki se sooča z večjim psihičnim ali fizičnim stresom.

>> Celoten opis
(3 ocen)
19,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Pangamska kislina je dragocen vitamin za človeško telo, saj sodeluje pri uravnavanju presnove beljakovin in maščob, podaljšuje življenjski cikel celic, pomaga sintetizirati encime in hormone ter pospešuje regenerativne procese v tkivih in se sinergijsko dopolnjuje z vitaminom B17.

Pakiranje

23,8g/60 kapsul po 300 mg

Sestavine

Vsebina ene kapsule: 300 mg mešanice vsebuje 100 mg gobe resasti bradovec v prahu (Hericium erinaceus), 70 mg kurkume v prahu (Curcuma longa), 50 mg ekstrakta Brahmi (Bacopa monnieri), 40 mg izvlečka rožnega korena (Rhodiola rosea), 20 mg ekstrakta ginka (Ginkgo biloba), 20 mg suhega pivskega kvasa (z vsebnostjo pangamske kisline v naravni obliki).  Ovoj kapsule: želatina.

Shranjevanje

Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C.

Opozorilo

Vitamin B15 je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.


(3 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...