Center Holistic / Izdelki / Zeliščni izvleček ašvaganda, 60 kapsul
zeliscni-izvlecek-asvaganda-60-kapsul

Fushi

Zeliščni izvleček ašvaganda, 60 kapsul

Fushi ashwagandha je standardiziran izvleček, ki vsebuje: minimalno 5% vitanolidov, MCT (srednjeverižne maščobne kisline) iz kokosovega olja, mešanici je dodana tudi melisa, ki pomirja in deluje protivirusno.

>> Celoten opis
(9 ocen)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.

Prosimo, napišite svoj e-mail naslov in ko bo izdelek ponovno na voljo, vas bomo obvestili.

19,95 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta
Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Ashwagandha je dobro poznano zelišče, ki ga prepoznamo tudi pod imeni indijski ginseng in zimska češnja.

Fushi mešanica Ashwagandhe vsebuje minimalno 5% vitanolidov (aktivne sestavine ashwagande), kar je tudi najvišji možen %, ki ga lahko zagotovimo v prehranskih dopolnilih ašvagande. Vitanolidi so aktivna sestavine ašvagande in razlog vseh blagodejnih lastnosti te rastline.

Naša mešanica vsebuje tudi MCT (srednjeverižne maščobne kisline), ki še okrepijo delovanje ašvagande in so v skladu s tradicionalno uporabo ašvagande. Pomagajo tudi pri absorbciji ašvagande in proizvodnji energije. Stopnja absorbcije je izjemno pomembna in večja kot je, bolj je mešanica močna in učinkovita. Dodana je tudi celotna mešanica ašvagande, zato ima zdelek celotni spekter sestavin, ki jih najdemo v naravi rastine.

Dodatek melise pomaga negovati živčni sistem in ima antivirusne lastnosti, ki lahko pomagajo ščititi pred infekcijami. Melisa je znana tudi po svojem delovanju na kognitivne funkcije in kot pomoč pri spanju.

Naša mešanica pomaga pomiriti živčni sistem, brez, da bi imela učinek sedativov (pomirjeval). Ašvaganda je tradicionalno ajurvedsko zelišče, ki ga terapevti ajurvedske medicine svetujejo kot pomoč pri stresu ter za utrujen in izčrpan živčni sistem. Ašvaganda je dobro poznan adaptogen, kar pomeni, da pomaga telesu pri soočanju z vsakdnevnim stresom. Je zelo cenjeno pomlajevalno zelišče in pomaga obnoviti moč po okrevanju po dolgotrajni bolezni.

Fushi mešanica izvlečka Ashwagandhe je pomembna za: 

– pomirjanje živčnega sistema, brez, da bi delovala kot sedativ in je lahko uporabljena tudi v času povečanega stresa. Ashwagandha je znan adaptogen, kar pomeni, da pomaga telesu pri soočanju z vsakodnevnim stresom.

– Fushi izvleček ashwagandhe je pomlajevalno zelišče, ki pomaga obnoviti moč pri okrevanju po bolezni

– mešanica lahko pomaga pri zmanjšanju napetosti mišic in zmanjša pogostost in intenzivnost glavobolov

Pakiranje

60 kapsul

Sestavine

Izvleček ašvagande v prahu 10:1 (min 5&vitanolidov), sveže mleta melisa v prahu (divjerasla), veganske MCT srednjeverižne maščobne kisline v prahu (iz kokosa z 5% mešanimi tokoferoli), sveže mleta ekološka ašvaganda v prahu.


(9 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

super-omega-3 Holistic Super Omega 3, 100 kapsul 100 mehkih kapsul  
(108 ocen)
18,90 € Dodaj v košaricoV košarico
Loading...