Skupinica Holistično zdravje Brezplačno Brezplačno
Komu je skupinica namenjena?


Naša skupinica je skupina za vse vas, ki si želite k zdravju, dobremu počutju in lepemu izgledu pristopiti na holističen, torej celosten način.

Ker vemo da smo ljudje bitja, ki v sebi združujemo psihično in fizično telo, da smo skupek duše, duha in fizičnega telesa, moramo na tak način k sebi tudi pristopati v vseh fazah življenja.

Zavedati se moramo, da se vsaka bolezen, vsaka težava, najprej odrazi na nasem duševnem nivoju, šele nato, se kot "bolečina", pokaže tudi na fizičnemu telesu. Zato moramo tudi delovati na tak način in ne le "gasiti" strehe, vendar najti vzroke svojih bolezni in težav, ki se jih želimo otresti.

Želim se vpisati


Kaj boste v skupinici prejeli?

V skupinici vas bova vodili Alja Dimic in Andrejka Šmarčan, za vas bova pripravili mesečna srečanja, zanimive predavatelje, pomagali vam bova pri vaših vprasanjih, odgovarjali bomo na vaša mesečno/tedenska vprašanja in skupaj z nama boste sooblikovali naso skupnost.

Obljubiva, da se bomo imeli odlično, medsebojno se bomo podpirali, si svetovali in razresevali nemalokateri problem.

Tudi jedilnike bomo oblikovali, med nas povabili druge strokovnajke in lahko naju boste spremljali po najinih poteh izobraževanja in vsakdanjega življenja.

Dobili boste odgovore na vaša vprašanja in morda našli tisto pot, ki je do zdaj niste videli in je bila vašim očem skrita.

Zdaj pa le hitro, oddajte svoj e mail, potrdite, da se strinjate s tem, da vam sem in tja pošljemo kakšen zanimiv e-mail z novičkami iz zdravja in prehrane ter se nama pridružite.

Želim se vpisati

Vpisnica v skupino Brezplačno Brezplačno


Po prejemu vpisnice vas bomo vpisali v skupino.


Podatki za vpis


Nikoli ne bomo delili e-mail naslova z nikomer.Vpis poteka preko varne SSL povezave.Kjer zdravje najde pot.

Loading...