Center Holistic / Članki / Kolagenski peptidi – najmanjši delci aminoksilin, ki obnovijo prav vsako telesno celico

Kolagenski peptidi – najmanjši delci aminoksilin, ki obnovijo prav vsako telesno celico

Kolagenski peptidi – najmanjši delci aminoksilin, ki obnovijo prav vsako telesno celico
Deli s prijatelji:

Verjetno je tudi jutranja kavica vaša vsakodnevna razvada, brez katere si ne predstavljate začetka svojega dneva.

.

In če želite svojo jutranjo rutino obogatiti z izjemnimi hranilnimi snovmi za svoje telo, potem v svojo jutranjo kavico vmešajte kolagenske peptide.

.

Peptidi v zadnjih letih dosegajo izjemne uspehe v zdravljenju različnih vrst bolezni, saj so to najmanjši delci beljakovin oz. aminokislin, ki sestavljajo prav vsako telesno celico. Peptidi so tisti, ki skrbijo za zdravo delovanje celic, hormonov, tkiv in organov. Peptidi so tisti, ki popravljajo poškodovane, obolele in deformirane celice, peptidi so tisti, ki popravljajo škodo, ki jih telesu povzročajo razne kemikalije, sladkor, nikotin, alkohol in stres.

Vsako jutro si v svojo kavico vmešajte NM hidrokolagen in na tak način obnovite svoje celice

Kolagen je beljakovinska molekula, ki je potrebna za zdravje celotnega telesa. Skrbi za lepo in napeto kožo, močne lase, trdne kosti in nohte, zdarvo prebavo, dobro delovanje možganov…

.

Kolagen skrbi za zdravo črevesje, za to, da se hranila iz hrane dobro absorbirajo v krvni obtok.

.

Zelo pogosta težava sodobnega časa je prepustno črevesje, stanje, ko je tanko črevesje poškodovano zaradi stresa, nepravilne prehrane, alkohola, starosti, kemikalij in drugih strupov in ko velike neprebavljene molekule hrane prehajajo direktno v kri, s čimer povzročajo intoleranco ali alergije na hrano, hormonska neravnovesja, debelost, črevesne težave, vnetja, kronične težave in avtoimuna obolenja ter splošno slabo počutje.

Kolagenski peptidi pomagajo in obnavljajo sluznico prebavnega trakta, ki igra najpomembnejšo oz. zelo pomembno funkcijo presnove in absorpcije hranil iz hrane. Kolagenski peptidi prav tako obnavljajo sluznico želodca.

.

Kolagenski peptidi krepijo in obnavljajo lase, nohte in kožo. Ravno zato so naši lasje, koža in nohti vidni dokaz tistega, kar se dogaja znotraj v našemu telesu.

.

Kolagenski peptidi obnavljajo kožo, lase in nohte ter jim zagotavljajo elastičnost, sijaj, vlažnost in napetost. TUKAJ

Zato kolagenske peptide svetujem vsem, ki imate težave z aknami, krhkimi nohti ali z izpadanjem las. Tudi tistim z alopecijo areato, kot jo imam jaz, saj mi zelo koristi.

Prav tako kolagenski peptidi pomagajo jetrom, da hitreje iz telesa izločijo strupe, da lažje prefiltrirajo kri in iz nje odstranijo strupe, presežke hormonov in druge kemikalije.

.

Prav tako kolagenski peptidi zaščitijo jetra pred poškodbami, kar je bistveno, da lahko nemoteno delujejo in iz telesa odstranjujejo vse, kar vanj ne sodi.

.

Kolagenski peptidi lajšajo bolečine, tudi npr. takšne pri revmatoidnem artritisu in osteoartritisu.

Kolagenski peptidi imajo pomembno vlogo pri zaščiti sklepov in kosti.

Prav tako kolagenski peptidi pomagajo in obnavljajo delovanje žlez in izločanje hormonov.

Kolagenski peptidi v NM hidrokolagenu poskrbijo za samoozdravitvene procese v telesu

.

Zato začnite dan s svojo najljubšo kavico, v katero si vmešajte svoj pripravek kolagenskih peptidov. Če ste v aktivni fazi npr. izpadanja las, aken oz. ste ravno po operaciji, potem jemljite dve vrečki kolagenskih peptidov na dan.

.

Preberite si še, kako peptidi spodbujajo avtofagijo TUKAJ.

#holistic

Loading...