Center Holistic / Članki / Najpogostejša vprašanja o DW hidrokolagenu

Najpogostejša vprašanja o DW hidrokolagenu

Najpogostejša vprašanja o DW hidrokolagenu
Deli s prijatelji:

Vsem tistim, ki vam grem že na živce z mojimi hvalospevi o DW hidrokolagenu, se že v naprej opravičujem.
Vsi ostali pa berite dalje 🙂

Kdaj sem začela uporabljati DW hidrokolagen?

Konec aprila leta 2016.

Zakaj sem začela uporabljati DW hidrokolagen?

Ker me je uvoznica prepričala s svojim noro lepim izgledom, košatimi, bujnimi lasmi, napeto in čvrsto kožo in predvsem z zgodbo, ki se ji je zgodila 5 mesecev nazaj.

Kaj se ji je zgodilo?

V obraz ji je “špricnilo” vrelo olje in po obrazu je imela resnično grozne opekline (sem videla slike).
V iskanju rešitve se ji je ponudila le možnost lepotne opercije. Sama je raziskovala naprej in našla najbolj priznanega evropskega dermatologa, dr. Felipea iz Barcelone. Poslala mu je svoje slike in ga prosila za mnenje. Odvrnil ji je, da ji pošlje DW hidrokolagen, naj ga pije 3 mesece in nato bosta videla, kako naprej in kaj bo potrebno storiti.

In po treh mesecih je bila nad rezultatom tako navdušena, da mu je spet pisala, da o brazgotini ni ne duha ne sluha. Njena koža je bila popolnoma obnovljena.

Naj povem, da sem jo jaz prvič videla še kakšen mesec kasneje in z eno besedo, njena koža je bila popolna. In lasje…kakšni nori, bujno lasje?
Če ne bi videla slik, skoraj ne bi verjela.

In tukaj se začne moja zgodba z uporabo DW hidrokolagena.

Zakaj ga jaz uporabljam?

Ha, ha, zakaj ga ne?

Ker hočem lepe, dolge in močne lase, lepo in napeto kožo, trdne nohte, močne kosti, nič bolečin v sklepih (ja, včasih mi je že malo zaškripalo v kolenu) in predvsem zato, ker vem, da se proizvodnja kolagena v telesu zmanjšuje s starostjo in da po 25.letu njegova količina naglo upada.

Zakaj imamo kolagena vedno manj, gub pa vedno več?

Ker živimo v onesnaženem okolju, jemo predelano hrano polno strupov, ker pijemo nečisto vodo in smo pod stresom…in ja, ker premalo spimo in se preprosto staramo. No, tisti, ki pijete alkohol, kadite in jeste sladkarije, živalske produkte in zdravila, ste še na slabšem. 🙂

Zakaj ne uporabljam kakšnega drugega kolagena?

Ker je DW hidrokolagen eden redkih kolagenov, ki je morski kolagen in ima velikost molekule po 5.000 daltoni in se resnično absorbira tja, kjer je to potrebno. Ostali kolageni na tržišču imajo molekule prevelike in se ne morejo absorbirati, pač pa se začnejo nekje nalagati in od njih nimate nobene koristi. Prav tako tako močne koncentracije aminoksilin, kot jih ima DW hidrokolagen, drugi nimajo in zato DW hidrokolagen povzroči, da telo samo začne proizvajati kolagen.

Kakšna je moja izkušnja z jemanja DW hidrokolagena?

Noro dobra in resnično sem nad njim navdušena.  Moji lasje rastejo kot nori in pri vrhu glave mi vse štrli naokoli. Nohti so dolgi in trdni in po dveh tednih imam takšen narastek, kot prej po 4. tednih. Koža je kljub zimi zelo navlažena, prej sem imela vse členke razpokane do krvi. Tudi trepalnice mi zelo hitro rastejo in tudi, če ste uporabnica umetnih, boste videle, kako bolj goste in močne postajajo vaše. V levem kolenu mi že od julija nič več ne škripa in opazila sem, da moja koža po obrazu ni več na površini suha in luskasta, kot je bila prej. Meni je res, res super.

Kako jemljete DW hidrokolagen?

Vsako jutro (ali pa zvečer), si eno vrečko vmešam v mandljevo mleko z žitno kavico in popijem. Če imate hude bolečine ali pa res močno izpadanje las ali kakšno drugo akutno zadevo, na začetku lahko uporabljate 2 vrečki na dan, po dveh mesecih pa greste na eno na dan.

Velikokrat me vprašate, kako dolgo ga morate jemati?

He, he, tako dolgo, kot si želite močne nohte, dolge in goste lase, trdne zobe in kosti, nič bolečin v sklepih in uravnane hormončke. In seveda dokler ne želite imeti globokih gub in celulita in aj, pomaga pri hujšanju in spodbuja nastajanje hormončkov, ki nam z leti upadajo.

Za koliko časa imate eno škatlo?

Za 28 dni, če ga jemljete enkrat na dan, vsak dan.

Ali so kakšni stranski učinki?

Negativni prav nobeni, pozitivnih pa je za cel spisek.
Probajte sami in se sami prepričajte, da resnično deluje.

Kje si svoj DW hidrokolagen lahko naročite?

TUKAJ 🙂

TUKAJ pa si lahko še več preberete o DW hidrokolagenu.

#holistic

Loading...