Sestavine:
- namočeno proseno kašo, 3 sklečke
- 2 žlici eritritola
- penasto stepeno domače jajce
- vanilijo v prahu
- malo cimeta
- naribano bio limonino lupinico ene limone
- kokosovo smetano
Za preliv:
- odmrznjene gozdne sadeže
- malo eritritola v prahu
Priprava:
Namočeno in odcejeno proseno kašo, zmešajte s kokosovo smetano, stepenim jajcem (namesto jajca lahko uporabite namočeno laneno seme), eritritolom, vanilijo, cimetom in limonino lupinico.
Vsebino preložite na pekač za kolače, ki ste ga obložili s peki papirjem.
Zapecite na 180 C, približno 30 minut.
Na zmernem ognju segrejte gozdne sadeže, v katere ste vmešali malo eritritola.
Prelijte čez košček božanske sladice, ki ste jo že servirali na krožnik. Zraven zelo paše tudi žlica kokosove smetane.