Center Holistic / Članki / Prebava in napihnjenost

Prebava in napihnjenost

Prebava in napihnjenost
Deli s prijatelji:

Tale objava je zato, ker me vsak dan sprašujete, kaj vam univerzalnega priporočam, pri:

  • težavah s prebavo
  • proti napihnjenosti,
  • za hitrejše hujšanje,
  • za odplaknit presežek vode iz telesa,
  • pri težavah s kožo in dermatitisi,
  • pri avtoimunih obolenjih
  • prihormonskih težavah.

Ker vse te opisane tegobe lahko pripišemo tudi presežku težkih kovin, virusov, bakterij in gljiv, kandide,ostankov pesticidov, ki so naloženi na naših žlezah, hormonih, celicah, prebavilih, tkivih in organih… Iz lastne izkušnje iskreno (poleg spremenjene prehrane in morda nezdravega življenjskega sloga), svetujem tudi zeolit.

In zakaj naš zeolit in ne kateri drugi?

Ker ima naš zeolit eden od dveh v Sloveniji medicinski certifikat, ki dokazuje njegovo čistost, 100% naravni izvor, da je popolnoma brez dodatkov ali zmesi in da kljub fini strukturi ne vsebuje nanodelcev. Prav tako naš zeolit ustreza visokim nemškim standardom kakovosti, ki jih drugi ne zadovoljujejo. Naš zeolit Med ima zelo visoko adsorpcijo, kot tudi funkcijo sposobnosti vezave težkih kovin in drugih strupov in je zato zelo primeren za razstrupljanje npr. od živega srebra, aluminija, svinca, kadmija, amonija in histamina ali pa kandide, Helicobacter Pylori, parazitov, virusov in bakterij.
Prav tako naš zeolit ustreza strogim kriterijem evropske in nemške farmakopeje, še posebej, kar se tiče mikrobiološke čistosti in koncentracije toksičnih substanc. Da bi zagotovili maksimalno kvaliteto, se naši minerali testirajo v državno odobrenih nemških laboratorijih.

In kako vam ga svetujem uporabljati?
30 min pred glavnim obrokom ali pa zjutraj na tešče, zaužijte eno čajno žličko zeolita vmešanega v vodi oz. v naravnemu soku ali nesladkanemu čaju. Glede na višino težav, ga svetujem jemljite do 3 krat na dan. Pri črevesnih okužbah celo večkrat po manjšo količino. V dneh, ko uživate zeolit, bodite še posebej pozorni, da popijete zadostno količino vode, saj bo tako lahko vaše telo nemoteno izločilo nakopičene strupe.

Idealne ure za uživanje naj bi bile med 6. in 8. uro zjutraj, 13. in 15. uro, 18. in 20. uro ter po 22. uri za nočno terapijo.

In ja, odlično se obnese pri otrocih, nosečnicam in doječim mamicam ga svetujem 1 krat na dan.

#holistic

Loading...