Center Holistic / Strokovnjaki / Tina Henwood

Tina Henwood

Po izobrazbi diplomirana prehranska terapevtka (Bachelor of Health – Nutritional Medicine). Študirala sem na univerzi v Sydneyu, kjer tudi živim in delam. Moj profil si lahko ogledate tudi v angleškem jeziku,  na spletni strani https://healthspaceclinics.com.au/team/tina-henwood.

Že med študijem sem začela z mentorsko vodenimi prehranskimi svetovanji in kot klinična nutricionistka nadaljevala tudi po študiju (Sydney Wellnation Clinics, Holistic Center Ljubljana, Health Space Clinics Sydney).

Moje področje specializacije so prebavni sistem in črevesne motnje (prehranske intolerance, sindrom razdražljivega črevesja, neravnovesje črevesnih bakterij, SIBO), hormonska neravnovesja in autoimunske bolezni ter prevelika telesna teža.

Sem članica avstralske zveze nutricionistov (Nutrition Society Australia) ter avstralskega centra za motnje v hranjenju (ACFED) in v svoja svetovanja vključujem tudi psihološke tehnike motivacijskih intervjujev.

Svetovanja potekajo preko Skypa, kar pomeni, da ste tudi tisti, ki ne živite v Ljubljani lahko deležni prehranskega svetovanja, ki temelji na znanstveni podlagi ter je v skladu z najnovejšimi raziskavami na tem področju.

Imate vprašanje?

Loading...