Center Holistic / Vsebina / Hormonsko hujšanje

Hormonsko hujšanje

Zakaj hormonsko hujšanje?

Zato, ker so hormoni v telesu tisti sli, ki nadzorujejo naše delovanje. Ker je od njihovega ravnovesja odvisno alu bomo hujšali ali se redili. Ker je od hromonov odvisno, katera hrana nam ustreza in katera ne, saj določena hran aspodbuja delovanje in izločanje določenih hormonov. Zato, ker nam hormoni lahko pomagajo shujšati ali pa ravno obratno.Zato, ker je vse odvisno od hormonov.
Tukaj se skriva tudi odgovor, zakaj z določeno dieto nekateri shujšajo in drugi ne.
Niti dva izmed nas nimata enake hormonske slike in zato niti vsa zdrava hrana ni primerna za vse enako. Individualne hormonske slike nam dajejo najbolj individualne smernice za pripravo primerne prehrane in jedilnika.

Kako poteka?

Najprej pridete k naši dr. Ireni Kranjc, ki vas pregleda z laserjem in vam odčita vrednosti hormonov, vitaminov, mineralov, težkih kovin, bakterij, parazitov, virusov, pregleda tudi alergije in intolerance na hrano, vplive sevanj in psihofizično stanje. Pregled traja približno 2 uri.

Glede na diagnostiko vam z laserjem, če je to potrebno, naredi tudi terapije za ponovno vzpostavitev optimalnega delovanja hormonov, celic in tkiv, popravlja oslabelo delovanje organov ter spodbuja samo celično regeneracijo.

Na podlagi izvidov, ki jih prejmete, vas potem popeljemo skozi proces vodenega hujšanja.

Diagnostika: 75€

Paket 6 obiskov vodenega hujšanja glede na diagnosiko: 280€

Se želite naročiti ali izvedeti več?

[contact-form-7 id=”26686″ title=”Sensitiv imago povpraševanje”]

Imate vprašanje ali pa bi se želeli naročiti?

Pokličite nas na telefonsko številko 030 692 730 ali pa nam pišite na e-naslov vprasanja@holistic.si.


Pošljite sporočilo

#holistic

Loading...