Center Holistic / Vsebina / Osebno svetovanje

Osebno svetovanje

Na svetovanju z mano boste najprej povedali vse o sebi, dotaknili se bomo vaše prehrane, že diagnosticiranih bolezni, vaših težav in želja. Če že imate svoje izvide jih prinesite s seboj.
S seboj prinesite tudi svoj 3 dnevni dnevnik prehranjevanja.

Glede na pridobljene podatke vam bom skušala predstaviti najbolj primerno terapijo za vas.
Morda pa bo potrebna le sprememba prehrane, s katero boste dosegli občutne rezultate.
Že nekaj pravilno izbranih dodatkov in pravilno zasnovana prehrana, lahko v krajšem času prinesejo vidno izboljšanje.

Kadar pa samo to ne bo dovolj, vam bom svetovala o priporočenih testiranjih in drugih terapijah.

Morda še nimate postavljene diagnoze, morda niti ne veste, kje se skriva resnični vzrok vaših težav?
V tem primeru se bomo pogovorili o najbolj optimalnem testiranju in diagnostiki, ki vam bo pokazala, kje je potrebno narediti spremembe, da boste najhitreje in na najlažji način odpravili tudi posledice.

Sodelujem z diagnostičnim centrom v tujini, kjer vam skozi različna skeniranja diagnosticirajo že najmanjši tumor, prav tako sodelujem z R.G.C.C. Group laboratorijem, ki preko krvnih preiskav testira: .

• zelo zgodnje razvoje raka in tumorjev
• pomaga spremljati že obstoječi razvoj raka
• pomaga izdelati individualni profil kemoproseptičnih zdravil in naravnih snovi, ki jih je mogoče uporabiti za doseganje najboljših rezultatov

Kadar in če bo potrebno, vas bom napotila do različnih zdravnikov specialistov alopatske medicine ali drugih strokovnjakov naravne medicine.

Homeopatija, tradicionalna kitajska medicina in druge vrste naravnih zdravljenj, resnično veliko doprinesejo k reševanju številnih zdravstvenih vprašanj.

Vedno sem vesela vaših vprašanj in z veseljem skupaj z vami ter z drugimi strokovnjaki najdem najboljšo rešitev.

Pogosto se zgodi, da že majhne spremembe prinašajo velike rezultate, tako v počutju kot v samem izgledu.

Kdo sem?

Sem Alja Dimic, mamica dvo-leti in pol staremu sinčku, po izobrazbi diplomirana prehranska terapevtka (NCNM Oregon), ekonomistka in terapevtka tradicionalne kitajske medicine.

Za seboj imam izobraževanja za holistično obravnavo onkoloških bolnikov, za njihovo načrtovanje hrane, za podporo in izbiro določenih oblik zdravljenj in terapij. Sodelujem s Centrom Canabio, z njihovimi strokovnjaki, specialisti in zdravniki, ki na podlagi diagnoze določene osebe, izdelajo magistralno zdravilo iz konoplje.

Ker je rak zelo pogosta bolezen, sodelujem s tujo privatno onkološko kliniko Marinus am Stein in z njihovim onkologom, kamor se obrnem po nasvet, drugo mnenje oz. tja pošiljam ljudi, ki želijo drugačno zdravljenje.

Zgodnja diagnostika in ustrezna terapija, sta pri raku bistvena, zato sodelujem z R.G.C.C. Group laboratorijem, ki preko krvnih preiskav testira:

• zelo zgodnje razvoje raka in tumorjev
• pomaga spremljati že obstoječi razvoj raka
• pomaga izdelati individualni profil kemoproseptičnih zdravil in naravnih snovi, ki jih je mogoče uporabiti za doseganje najboljših rezultatov

Prav tako imam za seboj izobraževanja a adoulo, duhovno obporodno spremljevalko, saj je po mojem mnenju nosečnost nekaj resnično izjemnega, ki se zgodi že veliko pred samim spočetjem. Pomoč in podpora v času načrtovanja zanositve, nosečnosti in v poporodnem obdobju, je za številne ženske izjemnega pomena, prihajajočemu otročku pa prinaša mirnost, srčnost ter prijeten prehod v življenje.

Izobraževala sem se pri strokovnjakinji in zdravilki kitajske medicine, pri italijanski zdraviteljici Lini Lo Faro, ki nam je prav vsem lahko za velik zgled. S svojimi 74-leti je bolj vitalna in polna življenjske energije, kot marsikdo izmed nas.
Je izjemna učiteljica, ki s svojim znanjem združuje duševnost, fizično telo in psihologijo človeka , kar prepleta s starodavnimi znanji kitajske medicine, akupunkture in drugih starodavnih zdravilskih tehnik. Njene uspešnosti pri zdravljenju so osupljive in nedvomno zelo navdihujoče.

Preko nje spoznavam nove in nove filozofije starodavnih ved, ki jih uspešno prepletam s sodobnimi tehnikami diagnostike in zdravljenja.

Z združevanjem sodobne medicine in Hipokratovih naukov so optimalni rezultati neizogibni.

Hormoni so moji ljubljenčki, v Ameriki sem si ravno iz smeri prehrana, zdravje, hormoni, pridobila licenco prehranskega terapevta.
Hormoni so tisti, ki nadzorujejo naše delovanje in od njih je odvisno, kako bomo delovali. Ni vseeno, kakšne so njihove vrednosti in tudi takrat, kadar so v mejah normale, je potrebno izračunati njihova razmerja.
Sodelujejo med seboj in delovanje ene žleze je odvisno od drugih. Na človeško telo moramo gledati kot na celoto, zato zdravljenje enega samega organa ne daje dolgoročnih rezultatov. In tako je tudi pri hormonih. Nanje lahko vplivamo s prehrano, z dodatki, z mislimi in s fizično aktivnostjo.
Najprej pa moramo vedno vedeti, kakšne vrednosti pravzaprav imamo.

Narejeno imam izobraževanje za adoulo, čaka me še izpit v Nemčiji, ki pa sem ga zaradi poroda malo prestavila.. Priprava na nosečnost, potek nosečnosti in novo rojstvo so nekaj izjemnega. Vsaka nova duša, ki prihaja k nam, je izjemen blagoslov. Tukaj je s točno določenim namenom, z nalogo, da nas nekaj nauči, da se mi naučimo skozi njo in ona skozi nas. Da skupaj rastemo in se razvijamo. Da napredujemo.  Nič ni naključno, nič slučajno, vse je točno tako, kot mora biti. Kako lahko vplivamo na nosečnost, zanositev in porod kako pomembne so naše misli in psiha, vse to in še veliko več združuje adoula.
In saj veste, da imam tudi sama na tem področju zelo zanimivo zgodbo 🙂

Vseh izobraževanj in seminarjev po tujini že zdavnaj ne štejem več, pa vseeno se kot majhen otrok veselim vsake nove delavnice, študija ali predavanja.

Bila sem na predavanjih regresoterapije po M.Newtonu in zagotovo me v prihodnosti čaka tudi izpit iz te zanimive in vsaj meni zelo privlačne smeri.

No, pa sem že zašla. To naj bi bil moj opis, jaz pa sem že pri svojem delu, ki ga tako obožujem.
Prav zares uživam v vsaki uri, ki jo preživim z mojimi ljubimi pacienti oz. z ljudmi, ki hodijo k meni.

Vsak izmed vas je kot kamenček v mozaiku in brez vas tudi mene ne bi bilo.
Izjemno hvaležna sem za vse, kar se učim z vsakim dnem, z vsakim izmed vas.
Toliko različnih zgodb, toliko različnih diagnoz in toliko različnih ljudi, je doprineslo k temu, da znam svetovati glede na najrazličnejša zdravstvena vprašanja.

Rada sodelujem z zdravniki klasične medicine in sem vsakomur izmed njih hvaležna za znanje in skrb do svojih pacientov. Na drugi strani pa so starodavna vedenja in tuje raziskave tisto, ki njihovo znanje odlično dopolnjuje. In prav skupek vsega je tisto, kar resnično koristi vsakomur izmed nas.

In zakaj sploh delam to, kar delam?

Verjetno mojo zgodbo že vsi poznate, vsem ostalim, pa jo z veseljem še enkrat povem 🙂
Ampak ne tukaj, ker me že tako sekirajo, da prehitro govorim in vse na predolgo pišem.
Vendar sem resnični dokaz, da se vse da.

Moj sinček je dokaz, da kljub drugačnim napovedim, kljub različnim diagnozam in zdravljenjem, kljub številnim zdravnikom, še vedno obvelja, da je vsak izmed nas individum, da vsak izmed nas lahko doseže točno to, kar si želi. Z malo pomoči seveda 🙂  Ampak to je že ena druga zgodba. Ki jih imam veliko.
In vsaka izmed njih me je ogromno naučila. Še vedno se učim. Vsak dan. Na sebi. Skozi vas.
In neizmerno hvaležna sem vam zato.

No, to je le majhen delček mojega dela, tukaj so tudi številni projekti, ki se jih sočasno lotevam.
Še preden enega zaključim, že sem v novi zgodbi. In koliko jih je še v moji glavi. Še za par naslednjih življenj 🙂
Uživam na televiziji, rada svetujem preko radia, z veseljem pišem za različne revije. Predavanja, delavnice in seminarji so moja strast. Ljubim delo z ljudmi.
Uživam v izobraževanju, ko vsak dan izvem nekaj novega in veselim se vseh novosti, ki mi prihajajo nasproti.

In ja, ljubim svojega sina.
On je dokaz, da delam prav. In on je razlog, da se vsak dan zahvalim, da me je življenje preko različnih preprek pripeljalo na pot, po kateri hodim. Vsi ovinki so potrebni, ko kasneje spoznaš, zakaj so bili tako zelo pomembni.

Kdo pride na svetovanje k meni?

Ženske s težavami z zanostivijo, z neurejenimi menstruacijami, z močnimi in težkimi krvavitvami, s policističnimi jajčniki in endometriozo, s težavami v menopavzi, s ščitničnimi težavami, s težavami s kilogramčki…
Hormonske težave, napihnjenost, kožna vnetja, alergije in avtouimuna obolenja so najpogosteje zastopane težave.

Moški pri meni imajo največkrat hormonske težave, spopadajo se s preveč kilogrami okoli trebuha in z željo po več mišicah, po boljši fizični ter psihični zmogljivosti.

Tukaj so tudi rak, diabetes, povišan holesterol, artritis, kronične vnetne bolezni, oslabljen imunski sistem.

In tukaj so nači otročki. Alergije, kožne in prebavne težave, paraziti, bronhitisi, dologotrajen kašelj, oslabljen imunski sistem.

Koliko časa traja svetovanje, kaj vse vključuje ?

Ko boste vse povedali, ko bomo skupaj naredili načrt zdravljenja, ko se bomo sprehodili od prehrane, dodatkov in terapij do drugih priporočenih tretmajev in ko vam bo vse jasno, šele takrat boste lahko odšli.
Seveda ne brez domače naloge. Tukaj se bo vaše delo šele začelo.
In z vsakim dnem, ko boste stopali po tej novi poti, ki ne bo vedno najlažja, boste na sebi opažali spremembe.

Pa tudi z vsemi vprašanji ste pri nas vedno dobrodošli 🙂

Se želite naročiti ali izvedeti več?
Terapevt:

alja-dimic Alja Dimic

Sem Alja Dimic, certificirana prehranska terapevtka (National Clinic of Natural Medicine Oregon), ki sem se že pri 25. letih srečala s prezgodnjo menopavzo, nepravilnim delovanjem ščitnice, odsotno menstruacijo - več kot 5 let, predrakavimi spremembami na materničnem vratu, palpitacijami srca, dvema hujšima oblikama bakterijske pljučnice s plevralnim izlivom ter z avtoimuno boleznijo alopecia areata oz. krožno izpadanje las, ko sem izgubila 1/3 las na glavi.

Imate vprašanje ali pa bi se želeli naročiti?

Pokličite nas na telefonsko številko 030 692 730 ali pa nam pišite na e-naslov vprasanja@holistic.si.


Pošljite sporočilo

Naše storitve

bioresonanca
Bioresonanca

Bioresonanca je metoda oblike terapije, ki spodbuja naravne in lastne optimalne funkcije organov, celic in tkiv. Pri nas je bioresonanca ena izmed najbolj priljubljenih metod komplementarne terapije.

Preberite več ...
hujsanje
Hujšanje

Hujšanje se vedno začne z odločitvijo posameznika, da bo shujšal. Brez te odločitve in trdne volje, pač ne gre.

Preberite več ...

#holistic

Loading...