Center Holistic / Izdelki / Kolagen – NM hidro kolagen, Novelius Medical, 28 dnevnih doz
kolagen

Novelius Medical

Kolagen – NM hidro kolagen, Novelius Medical, 28 dnevnih doz

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja vodilni laboratorij na področju kolagenskih peptidov Rousselot in iz naravnih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil ali drugih umetnih aditivov.

>> Celoten opis
(35 ocen)
59,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Peptidi v hidrokolagenu so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen vsebuje visok delež tistih aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov,tako da so vsi učinki dejansko posledica delovanja le peptidov iz hidrokolagena.

Molekulska masa je 2000 Daltona (meja za absorbcijo), tako da se v prvi uri po zaužitju absorbira kar 90% hidrokolagena.

  • za močne lase in nohte
  • zmanjšuje gube, izboljša strukturo, hidriranost in prožnost kože
  • varuje sklepe in vezivno tkivo

Kaj je hidrokolagen?

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij in iz najkakovostnejših, organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil ali drugih umetnih aditivov. Peptidi v hidrokolagenu so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen vsebuje visok delež tistih aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Aminokislini hidroksiprolin in hidroksilizin, ki sta ključna za tvorbo kolagena v telesu, nista prisotna v prehrani, ampak ju telo iz lizina in prolina s pomočjo C vitamina samo spreminja v hidroksiprolin in hidroksilizin. Zato je visok koncentrat le-teh v hidrokolagenu zelo pomemben.

Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v eni uri od zaužitja absorbira v krvni obtok, saj je molekulska masa peptidov do 2000 Daltona, kar je meja za absorbcijo. Iz krvnega obtoka se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v ciljna tkiva, npr. kožo, kosti in hrustanec. Tam delujejo kot gradniki za celice in spodbujajo tvorbo novih kolagenskih vlaken.

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu). S povečevanjem kolagena v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub. Kolagen pa se ne nahaja le v koži, ampak se nahaja tudi v kosteh, sklepih, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh, nohtih, kitah in hrustancu, sklepih.

Pakiranje

28 vrečic po 6 g (168 g)

Sestavine

Hidroliziran morski kolagen (iz rib), sredstvo za uravnavanje kislosti: grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

Shranjevanje

Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom!


(35 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

#holistic

Loading...