Klinika MCZ

Medicinski center celostnega zdravljenja združuje najbolj priznane specialiste, strokovnjake, farmacevte in zdravnike iz različnih področij. Pomagamo vam pri preventivi ter tretiranju številnih zdravstvenih tegob ter vas vodimo skozi nosečnost ali različne oblike zdravljenja.

Storitve

Analize/testiranja

Testiranja in analize so pomembna za vse, ki vas zanima delovanje vašega imunskega sistema, hormonskega neravnovesja, intoleranco na prehrano in vrednosti posameznih vitaminov in mineralov. Na ta način si lahko izboljšamo naše zdravje in se naučimo delovati v skladu z našim telesom.

Ginekologija

Ginekologija obsega preventivne in kurativne ginekološke preglede materničnega vratu, nožnice, maternice in jajčnikov. Nudimo svetovanja glede kontracepcije ali nadomestnega hormonskega zdravljenja, opravljamo pa tudi brise materničnega vratu, hormonske teste, brise,diagnostične preglede cist ali tumorjev ter ultrazvočne preiskave.

Manualna terapija

Manualne terapije so del tel tradicionalne medicine in vključujejo različne terapevtske tehnike. Ena glavnih načel manualnih terapij in obravnav je celostna obravnava, ki zajema pregled, diagnostiko, izvajanje terapije ter svetovanje. Terapevt manualne terapije se osredotoča na sklepe, kosti in na mišice.

Konzultacije in paketi

Pravilna in hitra diagnostika, konzultacije in svetovanja so pri vsaki obravnavi zelo pomemben del tretiranja številnih težav. Pravilno zastavljena vprašanja, pregled že zbranih diagnostik in usmeritev na najbolj optimalno pot k reševanju različnih zdravstvenih vprašanj so tisti, ki nam bodo prinesli najhitrejšo in najboljšo rešitev.

Bioresonanca

Bioresonanca je metoda oblike terapije, ki spodbuja naravne in lastne optimalne funkcije organov, celic in tkiv. Gre za prijetno, neinvazivno in zelo uspešno metodo, kjer se odkrivajo vzroki bolezni in neravnovesja v telesu, ki se skozi terapije tudi odpravljajo. Zdravi smo, dokler je naše telo v ravnovesju.

Prehrana in dietetika

Pravilno zasnovana prehrana je ključna pri tretiranju in obravnavanju katerekoli težave ali bolezni. Različne zdravstvene tegobe zahtevajo različne prehranjevalne režime, prav tako se priporočena prehrana prilagaja glede na spol, leta in dnevne aktivnosti. Hrana je v našemu telesu lahko zdravilo.

Dermatologija

Dermatologija ( (iz grščine derma – koža) je ena veja sodobne medicine, ki se ukvarja z diagnostiko ter zdravljenjem bolezni kože, las in nohtov. Dermatologija obravnava številne bolezni, prav tako različne alergijske reakcije in avtoimuna obolenja kože in estetsko dermatologijo.

Intravenozna terapija nutrientov

Intravenozna terapija vitaminov in mineralov je varno in učinkovito dodajanje potrebnih hranil telesu, da jih na varen način popolnoma vsrka v krvni obtok, s čimer telesu zagotovimo najbolj optimalno delovanje. Za zagotavljanje varnosti in učinkovitosti vašega zdravja, vam zagotavljamo posvet z našimi strokovnjaki.

Specialisti

Alja Dimic

Prehranska svetovalka
Vodja medicinskega centra

Ana Vidič

Mikrobiologinja
Vodja ginekologije in koordinator
medicinskega centra

asist. dr. Sebastjan Merlo, dr. med.

Specialist ginekologije
in porodništva

Aleksander Merlo,
dr. med.

Specialist ginekologije
in porodništva


Dr. Irena Kranjc

Bioresonančni terapevt


Andreja Šmarčan

Prehranska svetovalka

MCCZ Medicinski center celostnega zdravljenja v sodelovanju s Holistic.si združuje najbolj priznane strokovnjake, specialiste, zdravnike in farmacevte iz smeri ginekologije, onkologije, dermatologije, dietetike, prehrane, manualne medicine in estetike. Poleg pregledov in obravnav vam nudimo pomoč pri diagnostiki vaših težav, pa tudi pri tretiranju le teh. Nudimo vam drugo mnenje pri že obstoječih boleznih in skupaj z vami pomagamo najti najbolj ustrezno rešitev. Številne diagnostične metode nam omogočajo najbolj poglobljeno in individualno prilagojeno terapijo. Naša ustanova je zasebna in samoplačniška in naše poslanstvo je, da si je pomembno vzeti čas za paciente, prisluhniti njihovim potrebam in poskrbeti za visoko kakovost. Vsak posameznik je pomemben člen naše družbe in vsak dan znova se zavedamo, da je zdravje naše največje bogastvo. Imeti zdravje pomeni, da imaš v življenju vse. Na naši kliniki vam ponudimo najboljšo možno obliko diagnostike ter zdravljenja. Nobena težava ni nerešljiva, le pristopi nanjo so drugačni, od tega pa tudi pot zdravljenja ter izbira najbolj optimalne terapije. Ker želimo našim pacientom samo najboljše, bomo vzdrževali visok nivo kakovosti storitev, vsakemu pacientu bomo prisluhnili in se mu v največji meri tudi posvetili.

Loading...